Dobrý den.
1. Čím a jak lze nastavit možnost dodatečné úpravy vlastního příspěvku registrovanému uživateli,
Administrátorem nebo Moderátorem?
2. Lze Administrátorem nebo Moderátorem trvale změnit přihlašovací jméno Administrátora a jak? ( heslo vyhovuje )
3. Lze nějak jednoduše trvale seřadit ( zpřeházet ) témata Fóra která jsem tam vložil jako Administrátor ?
Snažil jsem se ledas co najít v HLEDAT ale nedaří se.
Děkuju za odpovědi
Jak nastavit ?
Re: Jak nastavit ?
Administrátorem - více tadydrajfus píše:Čím a jak lze nastavit možnost dodatečné úpravy vlastního příspěvku registrovanému uživateli,
Administrátorem nebo Moderátorem?
Ano. Administrace - Registrace uživatelů - Povolit změnu uživatelských jmen (vybrat Ano) - pak si to změnit v uživatelském panelu.drajfus píše:2. Lze Administrátorem nebo Moderátorem trvale změnit přihlašovací jméno Administrátora a jak? ( heslo vyhovuje )
To, myslím, nejde, ale každý uživatel si může nastavit pořadí témat v uživatelském panelu - Nastavení - Prohlížení příspěvků - Seřadit témata podle a další možnosti okolo. Jinak jde posunout některá témata dopředu tak, že z nich uděláš důležitá témata, oznámení, nebo globální oznámení (více se o tom píše ve FAQu), popřípadě jde téma oživit, ale to má ještě nějaké nastavení v administraci (Příspěvky - Interval pro oživení:).drajfus píše:Lze nějak jednoduše trvale seřadit ( zpřeházet témata Fóra která jsem tam vložil jako Administrátor ) ?