Jak nastavit ?

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.
Zamčeno
drajfus

Jak nastavit ?

Příspěvek od drajfus » sob 12. črc 2014 18:51:11

Dobrý den.

1. Čím a jak lze nastavit možnost dodatečné úpravy vlastního příspěvku registrovanému uživateli,
Administrátorem nebo Moderátorem?

2. Lze Administrátorem nebo Moderátorem trvale změnit přihlašovací jméno Administrátora a jak? ( heslo vyhovuje )

3. Lze nějak jednoduše trvale seřadit ( zpřeházet ) témata Fóra která jsem tam vložil jako Administrátor ?

Snažil jsem se ledas co najít v HLEDAT ale nedaří se.

Děkuju za odpovědi

leschek
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak nastavit ?

Příspěvek od leschek » sob 12. črc 2014 19:15:56

drajfus píše:Čím a jak lze nastavit možnost dodatečné úpravy vlastního příspěvku registrovanému uživateli,
Administrátorem nebo Moderátorem?
Administrátorem - více tady
drajfus píše:2. Lze Administrátorem nebo Moderátorem trvale změnit přihlašovací jméno Administrátora a jak? ( heslo vyhovuje )
Ano. Administrace - Registrace uživatelů - Povolit změnu uživatelských jmen (vybrat Ano) - pak si to změnit v uživatelském panelu.
drajfus píše:Lze nějak jednoduše trvale seřadit ( zpřeházet témata Fóra která jsem tam vložil jako Administrátor ) ?
To, myslím, nejde, ale každý uživatel si může nastavit pořadí témat v uživatelském panelu - Nastavení - Prohlížení příspěvků - Seřadit témata podle a další možnosti okolo. Jinak jde posunout některá témata dopředu tak, že z nich uděláš důležitá témata, oznámení, nebo globální oznámení (více se o tom píše ve FAQu), popřípadě jde téma oživit, ale to má ještě nějaké nastavení v administraci (Příspěvky - Interval pro oživení:).

Zamčeno