To už je docela slušná návštěvnost a umístit tam reklamu má, podle mě, smysl, zvlášť pokud už máš někoho, kdo o její umístění má zájem. Na druhé straně musím napsat, že mi reklama často na webech vadí, i když to spíš bude umístěním reklamy a jejím obsahem (přehrávání videa, šílený animace atd.). Takže bych si asi rozmyslel, kam a jakou reklamu umístit, aby to nezastrašilo uživatele.
Osobně jsem velkým příznivcem MODu cBB Blockgets, pomocí kterého lze na různé stránky (skriptech) okolo fóra přidávat bloky s různým obsahem, včetně html, javaskriptu atd. Bloky samotný může uživatel zasunout do strany nebo je sbalit, takže pokud by nechtěl být obtěžován reklamou, může blok srolovat nebo zasunout. Zobrazení bloků jde nastavit i podle skupin, takže by reklamu viděli jen třeba nepřihlášení a přihlášený by neobtěžovala (nebo by ji šlo vložit na jiné místo). Na svém fóru bych pro reklamní banery nebo text využil tohle.
Dál existuje několik MODů jako třeba
Quick Ads, který jsou přímo dělaný pro reklamu. Taky je jde umístit na různý stránky fóra a dokonce rolují s uživatelem. Myslím, že je to populární na asijských stránkách.
Jinak samozřejmě můžeš celkem jednoduše přidat do šablony třeba obrázek s odkazem. Všiml jsem si, že tam máš počítadlo přístupů tak by to nemělo být o moc složitější.
Pak ještě, tuším, existuje MOD, který přidává reklamu mezi příspěvky.
Teoreticky by šlo použít i MOD
Simple News Admin, který, pokud to dobře chápu, vytvoří rámeček, do kterého jde vložit vlastní text. Mohlo by to fungovat i pro obrázky a snad všechno, co jde přidat do BBKódů, ale nezkoušel jsem ho.