THX modifikace

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
Corning

THX modifikace

Příspěvek od Corning » sob 14. bře 2009 13:02:54

Ahoj,

Stáhnul jsem THX mód a ve složce contrib, jsem narazil na složku: hide_mod_addon.

Chtěl bych se tedy zeptat, jestli někdo neví, co tento doplněk dělá.

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... it=THX+mod

gapson
Kontaktovat uživatele:

Re: THX modifikace

Příspěvek od gapson » sob 14. bře 2009 13:15:33

Ved si to pozri na tej demo stránke.
Predpokladám,že to skryje mená tých čo podakovali a zobrazíš ich až po kliknutí na [Show Me] ktoré je tam miesto tých nickov.

Petr

Příspěvek od Petr » čtv 07. kvě 2009 0:15:51

Ahoj nainstaloval jsem si tento MOD a potreboval bych ho nejak, alespon castecne pocestit... nevite nekdo nahodou:

1) Kam vlozit ceske preklady? Ty stringy, ktere se zobrazuji momentalne, napriklad "The following user would like to thank XXX for this post" nebo "Thanks" a "Thanked" jsem nikde nenasel, tak nevim kde a jak je prelozit. Potrebuji to pro stranku viewtopic a memberlist..

2) Nemate nekdo tlacitko pro prosilver misto s "Thanks" s "Děkuji"?

3) Případně nedá se někde sehnat prazdná šablona tlačítka (třeba jak je pro Odpovědět) pro prosilver, tak abych si to tam mohl sám vepsat?

gapson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gapson » čtv 07. kvě 2009 7:51:09

1.Pri inštalácii máš úpravu "languages/en/common.php" - musíš upraviť aj "languages/cz/common.php" a tam si to prelož.
2. Tlačítko mám,ale po slovensky.

Petr

Příspěvek od Petr » čtv 07. kvě 2009 13:38:59

gapson píše:1.Pri inštalácii máš úpravu "languages/en/common.php" - musíš upraviť aj "languages/cz/common.php" a tam si to prelož.
Prave, ze common.php se neupravoval. Tam nic nemam. :(
gapson píše:2. Tlačítko mám,ale po slovensky.
muzes mi poslat alespon to? :) na petr(zavinac)inspiruj.cz. Diky

Zamčeno