Ahoj,
Stáhnul jsem THX mód a ve složce contrib, jsem narazil na složku: hide_mod_addon.
Chtěl bych se tedy zeptat, jestli někdo neví, co tento doplněk dělá.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... it=THX+mod
THX modifikace
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Re: THX modifikace
Ved si to pozri na tej demo stránke.
Predpokladám,že to skryje mená tých čo podakovali a zobrazíš ich až po kliknutí na [Show Me] ktoré je tam miesto tých nickov.
Predpokladám,že to skryje mená tých čo podakovali a zobrazíš ich až po kliknutí na [Show Me] ktoré je tam miesto tých nickov.
Ahoj nainstaloval jsem si tento MOD a potreboval bych ho nejak, alespon castecne pocestit... nevite nekdo nahodou:
1) Kam vlozit ceske preklady? Ty stringy, ktere se zobrazuji momentalne, napriklad "The following user would like to thank XXX for this post" nebo "Thanks" a "Thanked" jsem nikde nenasel, tak nevim kde a jak je prelozit. Potrebuji to pro stranku viewtopic a memberlist..
2) Nemate nekdo tlacitko pro prosilver misto s "Thanks" s "Děkuji"?
3) Případně nedá se někde sehnat prazdná šablona tlačítka (třeba jak je pro Odpovědět) pro prosilver, tak abych si to tam mohl sám vepsat?
1) Kam vlozit ceske preklady? Ty stringy, ktere se zobrazuji momentalne, napriklad "The following user would like to thank XXX for this post" nebo "Thanks" a "Thanked" jsem nikde nenasel, tak nevim kde a jak je prelozit. Potrebuji to pro stranku viewtopic a memberlist..
2) Nemate nekdo tlacitko pro prosilver misto s "Thanks" s "Děkuji"?
3) Případně nedá se někde sehnat prazdná šablona tlačítka (třeba jak je pro Odpovědět) pro prosilver, tak abych si to tam mohl sám vepsat?
Petr
www.inspiruj.cz
www.inspiruj.cz
1.Pri inštalácii máš úpravu "languages/en/common.php" - musíš upraviť aj "languages/cz/common.php" a tam si to prelož.
2. Tlačítko mám,ale po slovensky.
2. Tlačítko mám,ale po slovensky.
Prave, ze common.php se neupravoval. Tam nic nemam. :(gapson píše:1.Pri inštalácii máš úpravu "languages/en/common.php" - musíš upraviť aj "languages/cz/common.php" a tam si to prelož.
muzes mi poslat alespon to?gapson píše:2. Tlačítko mám,ale po slovensky.
Petr
www.inspiruj.cz
www.inspiruj.cz