Roky používám pro svůj web e107. S novou verzí phpBB a možností ho doplnit (konečně) o portál jsem zkoušel na lokálním serveru možnosti pro svoje potřeby. Zkouším na pc s hw : intel core, 2 gb ram, hdd 160 gb. Sw WinXP profi sp2, Vertrigo server používá Apache 2.0.59, PHP 5.2.1, MySQL 5.0.27.
Použil jsem phpBB kompletní balík phpBB3 rc4 s češtinou staženou z tohoto serveru, pro portál jsem použil phpbb3-portal.103b.zip.
Instalace :
Kód: Vybrat vše
navíc tohle :
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<!-- IF TRANSLATION_INFO --><br />{TRANSLATION_INFO}<!-- ENDIF -->
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
<!-- IF S_PORTAL_COPY --><br />{S_PORTAL_COPY}<!-- ENDIF -->Takže nakopírováno, databáze funkční a jdeme zkoušet....
Jak nastavit jednoduše, pseudograficky rozmístění informací na portálu fakt nevím. Konfigurace v config.php je mizerná..
A samotné forum...helejte...
Odeslání 64 kb přílohy, obrázku v jpg v příspěvku
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 400 bytes) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\phpBB3\includes\functions_posting.php on line 659
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\phpBB3\includes\utf\data\confusables.php on line 1Odpověď na příspěvek ve fóru
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\phpBB3\includes\utf\data\utf_nfkc_qc.php on line 2
[Sun Aug 26 09:19:01 2007] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/Program Files/VertrigoServ/www/phpBB3/portal_images, referer: http://localhost/phpBB3/Založení nového tématu
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\phpBB3\includes\utf\data\utf_nfkc_qc.php on line 2
Příspěvek : psoos
Tolik zásadních chyb jsem rozhodně nečekal. Jo je to zadarmo, to e107 taky ale tolik chyb v sobě nemá