[RELEASE] Posledních 5 na index v1.3
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
-
Culprit
- Kontaktovat uživatele:
Re: [RELEASE] Posledních 5 na index v1.3
Zobrazuje to název tématu. Nikoli název posledního příspěvku.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»
-
monciciatko
ale ono kebyze to ukaze nazov posledneho tematu je ok ale ono ukazuje rovnako s novou temou cize nie prispevok v nejakej teme ale stale len nove temy
no tento top topic mi nejde ani za toho pana.
Našiel som iny ide na phpbb3.0.4 a je jednoduchy

Našiel som iny ide na phpbb3.0.4 a je jednoduchy
- Přílohy
-
- top_five.rar
- (54.43 KiB) Staženo 282 x
1. Jak mohu tento mod uplne vypnout? I kdyz v administraci - Display & Order > Top Topics :: Pořadí zobrazení > Upravit > Má být zobrazeno na indexu?:) - nastavim pro každé téma Ne, pole se zobrazuji dal.
2. mohu nejak odstranit přednastavená pole? resp. v administraci nic takého nevidím (on by ale potom ztratil smysl název celého módu
3. Jak mohu do pole vložit vlastní kód?
4. Jeste by bylo fajn poresit dynamickou vysku souctu poli na stejnou vysku. Pri zobrazeni nahore je vyska celeho boxu samozrejme podle nejdelsiho sloupce, ale pod temi zbyvajicimi je tmava plocha, nevypada to dobre. Ale mam zuzeny styl na 1024 (rsp. 950 px), nevim jestli to s tim nesouvisi.
phpbb 3.0.4, prosilver, Top Topics Mod 1.3.
2. mohu nejak odstranit přednastavená pole? resp. v administraci nic takého nevidím (on by ale potom ztratil smysl název celého módu
3. Jak mohu do pole vložit vlastní kód?
4. Jeste by bylo fajn poresit dynamickou vysku souctu poli na stejnou vysku. Pri zobrazeni nahore je vyska celeho boxu samozrejme podle nejdelsiho sloupce, ale pod temi zbyvajicimi je tmava plocha, nevypada to dobre. Ale mam zuzeny styl na 1024 (rsp. 950 px), nevim jestli to s tim nesouvisi.
phpbb 3.0.4, prosilver, Top Topics Mod 1.3.
-
Culprit
- Kontaktovat uživatele:
1) odebráním ze šablony.
2) nejdou odstranit.
3) Jaký kód a kam?
4) jj, o tom přemýšlím.
2) nejdou odstranit.
3) Jaký kód a kam?
4) jj, o tom přemýšlím.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»
škoda, že to nejde nějakým vypínátkem. Mimochodem, co teda dělá to zatržítko Ne, viz můj předchozí dotaz. nějak jsem nepostřehl změnu.1) odebráním ze šablony.
na jiném místě fóra se ptám, jak vytvořit postranní sloupec a ty mi radíš, že bych měl k tomu zkusit Top Topics. Ale třeba o všechny jeho funcionality (pole) nestojím, byť se mi jako celek líbí2) nejdou odstranit.
ad bod 2 - prostě html to těla jednoho z těch rámečků, konkrétně by to byl sloupec bannerů3) Jaký kód a kam?
tak ono to není nijak snadné, vyladit css např. s tímto problémem4) jj, o tom přemýšlím.
-
pm
-
Culprit
- Kontaktovat uživatele:
@zvukarina:
1) Ne, znamená nezobrazit. Tedy méně výpisů. Pokud máš vše vypnuté tak stejně se to zobrazí, na to jsem nemyslel.
2,3) Ano, myslel jsem tím použití pouze HTML tagů a CSS, které je použito v tomto MOD.
4) No, ono je to vlastně i částečně jednoduché. Jedná se o správné použití vlastností CSS overlow a white-space.
Pomocí odsekávání textuje to problematičtější, protože nevíš šířku do které to máš vměstnat.
1) Ne, znamená nezobrazit. Tedy méně výpisů. Pokud máš vše vypnuté tak stejně se to zobrazí, na to jsem nemyslel.
2,3) Ano, myslel jsem tím použití pouze HTML tagů a CSS, které je použito v tomto MOD.
4) No, ono je to vlastně i částečně jednoduché. Jedná se o správné použití vlastností CSS overlow a white-space.
Pomocí odsekávání textu
Kód: Vybrat vše
cuttext($value, $length);«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»
zatial pouzit nesystemove riesenie a dat moznost v ACP nastavit max. pocet znakovCulprit píše: Pomocí odsekávání textuje to problematičtější, protože nevíš šířku do které to máš vměstnat.Kód: Vybrat vše
cuttext($value, $length);
a pri orezani na zadany pocet doplnit za text ...
Cely nazov temy dat do bubliny.
- gmvasek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Něco jako
?
$value_display = substr($value, 0, $length); RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
ten cierny dolny okraj som vyriesil takto:
obsah suboru /styles/prosilver/template/index_new_posts.html
som nahradil tymto kodom:
obsah suboru /styles/prosilver/template/index_new_posts.html
som nahradil tymto kodom:
<div class="forabg">
<div class="inner">
<span class="corners-top"><span></span></span>
<ul class="topiclist">
<li class="header">
<dl class="icon">
<!-- BEGIN category -->
<dd class="row1"<!-- IF not category.S_LAST --> style="margin-left:3px;width:{STYLE_WIDTH};float:left;"<!-- ELSE -->style="width:{STYLE_WIDTH_LAST}"<!-- ENDIF -->>{category.L_TITLE}</dd>
<!-- END category -->
</dl>
</li>
</ul>
<ul class="topiclist forums" style="font-size: 1em; ">
<li><dl>
<!-- BEGIN category -->
<ul class="topiclist topics--"<!-- IF category.S_LAST eq 0 --> style="margin-left:3px;width:{STYLE_WIDTH};float:left;"<!-- ENDIF -->>
<span class="gensmall--">
<!-- BEGIN row -->
<a href="{category.row.U_LINK}">{category.row.TITLE}</a><!-- IF category.row.ADDITIONAL neq '' --> <em>({category.row.ADDITIONAL})</em><!-- ENDIF --> <br />
<!-- END row -->
</span>
</ul>
<!-- END category -->
</dl></li>
</ul>
<span class="corners-bottom"><span></span></span>
</div>
</div>
Tak s tímhle jsem nepochodil a nainstaloval NV recent topics 1.03:
http://www.flying-bits.org/download.php?mod_id=5
Mohl by mi někdo pomoci s tímhle: NV recent topics 1.03.mrmel píše:Tak s tímhle jsem nepochodil a nainstaloval NV recent topics 1.03:
Nainstaloval jsem NV recent topics 1.03 a ve stylu Prosilver to funguje v pohodě, problém je v tom, že bych to potřeboval rozchodit v jiném stylu
Black pearl http://www.phpbb.com/styles/demo/3.0/?style_id=1
a nevím co bych měl upravit.
Díky
Ps:Pokud se jedná o spam omlouvám se a příspěvek smažte.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Postupuj podľa inštrukcií, ktoré sú určené pre subsilver2.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Ahoj,
mam maly problem. Nainstaloval jsem si tento MOD a temer vse funguje, tak jak ma.
Pouze sloupec Nejnovejsi prispevky mi neustale ukazuje to same jak Nejnovejsi temata. Delala to hned od zacatku, bez toho aniz bych neco menil. V nastaveni modu v ACP take vypada vse v poradku.
Nevite cim by to mohlo byt?
Diky,
Petr
mam maly problem. Nainstaloval jsem si tento MOD a temer vse funguje, tak jak ma.
Pouze sloupec Nejnovejsi prispevky mi neustale ukazuje to same jak Nejnovejsi temata. Delala to hned od zacatku, bez toho aniz bych neco menil. V nastaveni modu v ACP take vypada vse v poradku.
Nevite cim by to mohlo byt?
Diky,
Petr
Petr
www.inspiruj.cz
www.inspiruj.cz