Mám stejný problém. Na fóru finmaker.co.uk je 315 uživatelů . Poslední přihlášení je zjevně pát kvě 02, 2025 8:28 am. Pak se už nikdo nepřihlásil. Dnes ráno jsem našel v majlu zprávy od několika uživatelů, že se nelze přihlásit. Kouknul jsem na fórum a zkusil se přihlásit jako správce. Bez šance. Zkusil jsem si poslat "zapomenutý heslo". Majl mi nepřišel.
Začal jsem hledat jak obnovit heslo administrátora a skončil jsem tady v tomto vláknu. Mám přístup přes FTP. Stahnul jsem databázi pro jistotu. Pak jsem otevřel na serveru tabulku uživatelů
phpbb_users a prohlížel ji. Zdá se být vše OK. Také ostatní tabulky se zdají být v pořádku. Můžu editovat záznamy v tabulkách. Třeba v tabulce uživatelů
phpbb_users změnit password. Jenže ty passwordy tam jsou zašifrovaný. Například takto:
$argon2id$v=19$m=65536,t=4,p=1$tsOeHlfFd1rZkF...
V tomto odkaze
https://www.siteground.com/kb/how_to_re ... _password/ se sice radí postup:
go to your Site Tools > Site > MySQL > phpMyAdmin.
Select the phpBB database on the left side.
Click on the users table (e.g. phpbbhs_users).
Click Browse and find the username you wish to edit (e.g. admin).
Click on Edit.
Type your new password under the user_password row.
Click the Function drop-down menu and select MD5.
Save the changes by clicking on GO.
Jenže já tam žádný Function drop-down menu s volbou MD5 nemám. Takže co dál? Podivný je, že žádnýmu uživateli nepřijde majl, když požádá o zapomenuté heslo. Majly v tabulce ale jsou zapsaný a jsou v pořádku a fungují. Myslím, že závada nebude v tabulce, ale někde úplně jinde.