gigi píše:Můj původní dotaz zněl, co všechno musí dělat administrátor? Musí se přihlašovat denně nebo běží fórum samo? Atp.
Administrátor (teď myslím ten hlavní - majitel nebo zakladatel fóra) musí fórum v administraci nastavit a pak běží samo a nemusí se přihlašovat. Asi to ale není ideální stav, protože se může stát, že se na fóru vyskytne třeba spam, tak by se o to měl administrátor trochu starat. Administrátor může taky z některých důvěryhodných členů udělat moderátory a ti se pak starají o fórum, aby se v něm nevyskytl spam atd., ale tito moderátoři nemůžou nic měnit v administraci, což občas může být třeba (např. přidat nové fórum atd., změnit nějaké nastavení...)
Ještě bych k tomu dodal, že administrátor by měl po vytvoření fóra nastavit obranu proti spamu (nejlépe na otázku a odpověď), vytvořit fóra a nastavit oprávnění pro uživatele, aby mohli do fór psát a vidět je.
drajfus píše:Napadá mě poohlédnout se po něčem méně komplikovaném protože takto komplikovanou a rozsáhlou diskuzi snad ani nepotřebuju.
Všude bude nějaká administrace a oprávnění. Může to být jednodušší na nastavení, ale zase může časem nějaké nastavení chybět. Pamatuju, že jsem taky ze začátku provozování svého fóra pročítal asi týden příspěvky a dokumentaci a pak se to nějak poddalo a já se začal v administraci orientovat a už mi to složitý nepřipadá.