Adresář files
Re: Adresář files
Četl jsi "DIY instructions" v instalačním souboru MODu a provedl jsi, co je tam napsáno?
Teď jsem si všiml, že autor MODu odpověděl člověku s podobným problémem, že by to mohlo mít souvislost s nějakým dříve instalovaným MODem (více [ur=https://www.phpbb.com/community/viewtop ... p13098921l]zde (phpBB.com)[/url]).
Přílohy by měly být i ve "files_new"... (tedy, pokud chápu dobře jak MOD funguje, což nemusím..)
Přílohy by měly být i ve "files_new"... (tedy, pokud chápu dobře jak MOD funguje, což nemusím..)
A máš soubory i ve "files_new"?
-
anonym072
Ve files_new jsou složky od 01 až do 10, ale v nich žádný přílohy právě ...
A jak dlouho ti trvalo zkopírování příloh do nových složek?
-
anonym072
Já si nepamatuju, že bych přílohy kopíroval do nových složek. V té instalaci nic takového nebylo. Pouze po spuštění jsem spustil move_attachments_in_subfolders.php a tam běhaly počty příloh ... trvalo to dost dlouho. A pak to napsalo, že je to hotové.
V tom případě by to mělo být zkopírováno v nových složkách. Pokud to tam není, tak mě napadlo několik vysvětlení?
1. soubory se zkopírovali jinam
2. soubory se nezkopírovali, protože nejsou správně nastavený oprávnění nové složky pro přílohy (té, do které se soubory kopírují).
V každém případě ti určitě nejlíp poradí autor MODu, který, jak se zdá, poskytuje pro MOD docela dobrou podporu. Pak sem můžeš napsat, čím to bylo.
1. soubory se zkopírovali jinam
2. soubory se nezkopírovali, protože nejsou správně nastavený oprávnění nové složky pro přílohy (té, do které se soubory kopírují).
V každém případě ti určitě nejlíp poradí autor MODu, který, jak se zdá, poskytuje pro MOD docela dobrou podporu. Pak sem můžeš napsat, čím to bylo.
-
anonym072
Zkusim opravneni tech slozek. Jinak veskere soubory jsou ve slozce files, roztridene do slozek. Napadlo me zamenit jmena slozek files a files_new.