Kniha o phpBB

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.
Zamčeno
knihomol

Kniha o phpBB

Příspěvek od knihomol » pon 26. srp 2013 19:33:26

Ahoj všem,
dáte mi prosím někdo odkaz na knihu phpBB, kterou bych si mohl koupit? Abych se naučil základům tohohle systému?

Mám představu o knize podobné jako Joomla, Wordpress atd..

leschek
Kontaktovat uživatele:

Re: Kniha o phpBB

Příspěvek od leschek » pon 26. srp 2013 19:57:12

Já myslím, že nic takovýho ani snad není. Někde na těchto stránkách bývávala dokumentace, ale nějak ji nemůžu najít. Možná ji administrátor upravuje - sliboval nějaké změny na fóru, třeba je to ono. Jestli čteš anglicky, tak je dokumentace na phpBB.com.

Osobně si myslím, že je nejlepší si nainstalovat phpBB lokálně nebo i naživo a trochu v něm zkoušet nastavovat (já návody moc rád nečtu). Základní věci jsou docela jednoduchý až snad na oprávnění, u kterých může chvilku trvat, než se do nich člověk dostane.

Pokud budeš mít nějakou otázku, tak ti tu určitě někdo poradí.

knihomol

Příspěvek od knihomol » pon 26. srp 2013 20:14:37

Aha, to jsem nevěděl, že neexistuje:) Všude kam se podívám na forum je to řešený phpBB a kniha o tom není? Přitom je to populární jak třeba zmíněný Wordpress.

Prosím jen CZ, ANG bohužel :(

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » pon 26. srp 2013 20:26:59

Možná něco takovýho je, ale já o tom neslyšel a to dělám s phpBB vcelku dlouho.
knihomol píše:Všude kam se podívám na forum je to řešený phpBB a kniha o tom není?
To je způsobeno tím, že je zdarma a my (češi) si tak nějak potrpíme na věci zdarma. Proto si taky myslím, že by takovou knihu moc lidí nekoupilo.

nikabb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikabb » úte 27. srp 2013 11:38:29

ansysko píše:Ak vieš anglicky
Jak již zakladatel tématu psal, tak EN nechce a o pár příspěvků nad tím Lešek psal to samé :-)

Já sem si pár návodů vytvořila (mám je na svém fóru), ale je toho mnoho a málo času. Jak již bylo zmíněno pokud potřebuješ něco konkrétního napiš a dáme to dohromady (třeba bych i mohla udělat nějaký návod). Ještě mě napadá, že trochu český popis je v administraci u jednotlivých položek. ;-)

BTW.: osobně sem také párkrát hledala vysvětlení nějaké položky, ale nenašla sem to ani v EN manuálu.... :-|

Zamčeno