Ahoj všem,
dáte mi prosím někdo odkaz na knihu phpBB, kterou bych si mohl koupit? Abych se naučil základům tohohle systému?
Mám představu o knize podobné jako Joomla, Wordpress atd..
Kniha o phpBB
Re: Kniha o phpBB
Já myslím, že nic takovýho ani snad není. Někde na těchto stránkách bývávala dokumentace, ale nějak ji nemůžu najít. Možná ji administrátor upravuje - sliboval nějaké změny na fóru, třeba je to ono. Jestli čteš anglicky, tak je dokumentace na phpBB.com.
Osobně si myslím, že je nejlepší si nainstalovat phpBB lokálně nebo i naživo a trochu v něm zkoušet nastavovat (já návody moc rád nečtu). Základní věci jsou docela jednoduchý až snad na oprávnění, u kterých může chvilku trvat, než se do nich člověk dostane.
Pokud budeš mít nějakou otázku, tak ti tu určitě někdo poradí.
Osobně si myslím, že je nejlepší si nainstalovat phpBB lokálně nebo i naživo a trochu v něm zkoušet nastavovat (já návody moc rád nečtu). Základní věci jsou docela jednoduchý až snad na oprávnění, u kterých může chvilku trvat, než se do nich člověk dostane.
Pokud budeš mít nějakou otázku, tak ti tu určitě někdo poradí.
-
knihomol
Aha, to jsem nevěděl, že neexistuje:) Všude kam se podívám na forum je to řešený phpBB a kniha o tom není? Přitom je to populární jak třeba zmíněný Wordpress.
Prosím jen CZ, ANG bohužel :(
Prosím jen CZ, ANG bohužel :(
Možná něco takovýho je, ale já o tom neslyšel a to dělám s phpBB vcelku dlouho.
To je způsobeno tím, že je zdarma a my (češi) si tak nějak potrpíme na věci zdarma. Proto si taky myslím, že by takovou knihu moc lidí nekoupilo.knihomol píše:Všude kam se podívám na forum je to řešený phpBB a kniha o tom není?
Ak vieš anglicky, tak všetko potrebné nájdeš na phpbb.com
Jak již zakladatel tématu psal, tak EN nechce a o pár příspěvků nad tím Lešek psal to saméansysko píše:Ak vieš anglicky
Já sem si pár návodů vytvořila (mám je na svém fóru), ale je toho mnoho a málo času. Jak již bylo zmíněno pokud potřebuješ něco konkrétního napiš a dáme to dohromady (třeba bych i mohla udělat nějaký návod). Ještě mě napadá, že trochu český popis je v administraci u jednotlivých položek.
BTW.: osobně sem také párkrát hledala vysvětlení nějaké položky, ale nenašla sem to ani v EN manuálu....