Meta tagy pro fórum

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
Dr. Taby

Meta tagy pro fórum

Příspěvek od Dr. Taby » ned 23. zář 2012 21:31:16

Prosím o radu. V rámci úprav, co jsem udělal, jsem chtěl dodat meta tagy (viz níže co jsem nakopíroval). Měl jsem za to (co jsem vyčetl, že když je nakopíruju do overall_header.html daného stylu, že to pojede. Ale nejelo. Při kontrole na seo-servis.cz to akceptovalo jen titulek z předvoleb a info pro roboty, ostatní - nevyplněno. A když dám kontrolu prvku v prohlížeči chrome - tak to má místo češtiny v těch dodaných paznaky. Když jsem to rozšířil o vlastní <title>Genealogické fórum</title> , tak se v záhlaví objevila zase zprzněná čeština a na seo-servisu to ukázalo, že není vyplněno vůbec nic.

Můžete mi prosím poradit? Díky.
Jedná se o forum genealogie.taby.cz

<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="keywords" content="genealogie, rodokmeny, rozroe, vývod, předci, potomci, historie, poradna, matriky, místopis, archivy">
<meta name="author" content="Dr. Taby">
<meta name="description" content=" Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další." />

kksmirice
Junior tým
Junior tým
Kontaktovat uživatele:

Re: Meta tagy pro fórum

Příspěvek od kksmirice » ned 23. zář 2012 21:35:39

V čem jste to upravoval? Neříkejte, že NotePadu!!!
Velká chyba.... Špatné kódování souboru...

Pro úpravu souborů můžete použít NotePad++, PsPad
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

danti

Příspěvek od danti » ned 23. zář 2012 21:37:15

Subory upravuj v pspade http://downloads.zoznam.sk/download/pspad-editor-53 nastavene na UTF-8 bez bom nastavenie tu http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?p=109999#p109999 ....
po kazdej uprave stylu musis obnovit v ACP- Komponenty stylou http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?p=114569#p114569

Dr. Taby

Příspěvek od Dr. Taby » ned 23. zář 2012 22:07:20

Děkuji. Pomohlo to.

Jen jsem vždy promazával cache. Ano v notepadu. PSPad - výtečné pomohlo. Seo se chytil. Jestli mohu mít poslední dotaz - možná se to projeví posléze, ale když dám do googlu vyhledat genealogie, tak mě najde relativně vysoko, ale s takovýmto popiskem:
==
GENEALOGIE • Obsah
genealogie.taby.cz/SdíletZde můžete přidat odkazy na zajímavé genealogické stránky i se stručným popisem. 140 Témata: 270 Příspěvky: Poslední příspěvek od Zora čtv zář 20, 2012 ...
Vy sami tomu dáváte +1
==
Dá se s tím něco dělat? Třeba aby se tam objevoval popis stránek. Ještě jednou děkuji.

kksmirice
Junior tým
Junior tým
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kksmirice » ned 23. zář 2012 22:12:00

Doporučuji také doplnit NET zápis u nepárových tágů:

Kód: Vybrat vše

<meta name="keywords" content="genealogie, rodokmeny, rozrod, vývod, předci, potomci, historie, poradna, matriky, místopis, archivy">
<meta name="author" content="Dr. Taby">
upravit na:

Kód: Vybrat vše

<meta name="keywords" content="genealogie, rodokmeny, rozrod, vývod, předci, potomci, historie, poradna, matriky, místopis, archivy" />
<meta name="author" content="Dr. Taby" />
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny

[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup

danti

Příspěvek od danti » ned 23. zář 2012 22:20:32

Mas vytvoreny ucet na Google Webmaster Tools https://accounts.google.com/ServiceLogi ... ampaign=bm tam ked pridas svoju stranku a nahras tam sitemap.xml,sitemap.php tak google sa bude snazit indexovat strnky ktore budu v sitemap
///Samozrejme musis mat nainstalovane SEO mod

Dr. Taby

Příspěvek od Dr. Taby » pon 24. zář 2012 17:11:42

Díky všem. Myslel jsem něco trochu jiného. Když jste včera zadali do vyhledávače google slovo genealogie, tak u fóra vyběhl tento popis:
==
GENEALOGIE • Obsah
genealogie.taby.cz/SdíletZde můžete přidat odkazy na zajímavé genealogické stránky i se stručným popisem. 140 Témata: 270 Příspěvky: Poslední příspěvek od Zora čtv zář 20, 2012 ...
Vy sami tomu dáváte +1
==

A já chtěl, aby tam byl popis stránek. Tak jsem ho tam přidal a je tam teď toto (možná to tak trvalo kvůli indexaci - čert ví) i s blbou diakritikou:

==
GENEALOGIE • Obsah
genealogie.taby.cz/Hledání pøedkù, tvorba rodokmenù, rady, genealogický software a dal í.
Vy sami tomu dáváte +1
==

V hlavičce to ale vypadá dobře, tak doufám, že je to třeba jen indexovaný jeden z těch pokusů z notepadu.

Dr. Taby

Příspěvek od Dr. Taby » úte 25. zář 2012 8:23:19

Takto to vypadá teď:

Hledání pøedkù, tvorba rodokmenù, rady, genealogický software a dal í.

Dr. Taby

Příspěvek od Dr. Taby » sob 29. zář 2012 14:59:56

Tak jsem tomu dal čas a asi to bylo tou indexací. Tak google už ukazuje co má. Ještě jednou díky za pomoc

Zamčeno