Meta tagy pro fórum
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Meta tagy pro fórum
Prosím o radu. V rámci úprav, co jsem udělal, jsem chtěl dodat meta tagy (viz níže co jsem nakopíroval). Měl jsem za to (co jsem vyčetl, že když je nakopíruju do overall_header.html daného stylu, že to pojede. Ale nejelo. Při kontrole na seo-servis.cz to akceptovalo jen titulek z předvoleb a info pro roboty, ostatní - nevyplněno. A když dám kontrolu prvku v prohlížeči chrome - tak to má místo češtiny v těch dodaných paznaky. Když jsem to rozšířil o vlastní <title>Genealogické fórum</title> , tak se v záhlaví objevila zase zprzněná čeština a na seo-servisu to ukázalo, že není vyplněno vůbec nic.
Můžete mi prosím poradit? Díky.
Jedná se o forum genealogie.taby.cz
<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="keywords" content="genealogie, rodokmeny, rozroe, vývod, předci, potomci, historie, poradna, matriky, místopis, archivy">
<meta name="author" content="Dr. Taby">
<meta name="description" content=" Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další." />
Můžete mi prosím poradit? Díky.
Jedná se o forum genealogie.taby.cz
<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="keywords" content="genealogie, rodokmeny, rozroe, vývod, předci, potomci, historie, poradna, matriky, místopis, archivy">
<meta name="description" content=" Hledání předků, tvorba rodokmenů, rady, genealogický software a další." />
Re: Meta tagy pro fórum
A premazal si cache?
A ulož to v UTF=8 bez BOM aby išla diakritika
A ulož to v UTF=8 bez BOM aby išla diakritika
V čem jste to upravoval? Neříkejte, že NotePadu!!!
Velká chyba.... Špatné kódování souboru...
Pro úpravu souborů můžete použít NotePad++, PsPad
Velká chyba.... Špatné kódování souboru...
Pro úpravu souborů můžete použít NotePad++, PsPad
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
1. Murphyho zákon: Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: KK Zálabák Smiřice, test stránky pro všechny
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
[url=mailto://prolamy@email.cz?subject=phpBB%20pomoc]kontakt[/url] v případě pomoci - instalace systémů, založení databáze a tabulek, FTP přístup
Subory upravuj v pspade http://downloads.zoznam.sk/download/pspad-editor-53 nastavene na UTF-8 bez bom nastavenie tu http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?p=109999#p109999 ....
po kazdej uprave stylu musis obnovit v ACP- Komponenty stylou http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?p=114569#p114569
po kazdej uprave stylu musis obnovit v ACP- Komponenty stylou http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?p=114569#p114569
Děkuji. Pomohlo to.
Jen jsem vždy promazával cache. Ano v notepadu. PSPad - výtečné pomohlo. Seo se chytil. Jestli mohu mít poslední dotaz - možná se to projeví posléze, ale když dám do googlu vyhledat genealogie, tak mě najde relativně vysoko, ale s takovýmto popiskem:
==
GENEALOGIE • Obsah
genealogie.taby.cz/SdíletZde můžete přidat odkazy na zajímavé genealogické stránky i se stručným popisem. 140 Témata: 270 Příspěvky: Poslední příspěvek od Zora čtv zář 20, 2012 ...
Vy sami tomu dáváte +1
==
Dá se s tím něco dělat? Třeba aby se tam objevoval popis stránek. Ještě jednou děkuji.
Jen jsem vždy promazával cache. Ano v notepadu. PSPad - výtečné pomohlo. Seo se chytil. Jestli mohu mít poslední dotaz - možná se to projeví posléze, ale když dám do googlu vyhledat genealogie, tak mě najde relativně vysoko, ale s takovýmto popiskem:
==
GENEALOGIE • Obsah
genealogie.taby.cz/SdíletZde můžete přidat odkazy na zajímavé genealogické stránky i se stručným popisem. 140 Témata: 270 Příspěvky: Poslední příspěvek od Zora čtv zář 20, 2012 ...
Vy sami tomu dáváte +1
==
Dá se s tím něco dělat? Třeba aby se tam objevoval popis stránek. Ještě jednou děkuji.
Doporučuji také doplnit NET zápis u nepárových tágů:
upravit na:
Kód: Vybrat vše
<meta name="keywords" content="genealogie, rodokmeny, rozrod, vývod, předci, potomci, historie, poradna, matriky, místopis, archivy">
Kód: Vybrat vše
<meta name="keywords" content="genealogie, rodokmeny, rozrod, vývod, předci, potomci, historie, poradna, matriky, místopis, archivy" />
<meta name="author" content="Dr. Taby" />
Klidně mi Vykejte, mohl bych být Vašim dědou...
Skúsil by som naištalovať SEO premod, registrovať sa v googli, vytvoriť si robots.txt a sitemap a malo by to byť ok
Mas vytvoreny ucet na Google Webmaster Tools https://accounts.google.com/ServiceLogi ... ampaign=bm tam ked pridas svoju stranku a nahras tam sitemap.xml,sitemap.php tak google sa bude snazit indexovat strnky ktore budu v sitemap
///Samozrejme musis mat nainstalovane SEO mod
///Samozrejme musis mat nainstalovane SEO mod
Díky všem. Myslel jsem něco trochu jiného. Když jste včera zadali do vyhledávače google slovo genealogie, tak u fóra vyběhl tento popis:
==
GENEALOGIE • Obsah
Vy sami tomu dáváte +1
==
A já chtěl, aby tam byl popis stránek. Tak jsem ho tam přidal a je tam teď toto (možná to tak trvalo kvůli indexaci - čert ví) i s blbou diakritikou:
==
GENEALOGIE • Obsah
genealogie.taby.cz/Hledání pøedkù, tvorba rodokmenù, rady, genealogický software a dal í.
Vy sami tomu dáváte +1
==
V hlavičce to ale vypadá dobře, tak doufám, že je to třeba jen indexovaný jeden z těch pokusů z notepadu.
==
GENEALOGIE • Obsah
Vy sami tomu dáváte +1
==
A já chtěl, aby tam byl popis stránek. Tak jsem ho tam přidal a je tam teď toto (možná to tak trvalo kvůli indexaci - čert ví) i s blbou diakritikou:
==
GENEALOGIE • Obsah
genealogie.taby.cz/Hledání pøedkù, tvorba rodokmenù, rady, genealogický software a dal í.
Vy sami tomu dáváte +1
==
V hlavičce to ale vypadá dobře, tak doufám, že je to třeba jen indexovaný jeden z těch pokusů z notepadu.
Takto to vypadá teď:
Hledání pøedkù, tvorba rodokmenù, rady, genealogický software a dal í.
Hledání pøedkù, tvorba rodokmenù, rady, genealogický software a dal í.
Musíš si nastaviť kódovanie v UTF=8 bez BOM aby ti ukladalo diakritiku
Tak jsem tomu dal čas a asi to bylo tou indexací. Tak google už ukazuje co má. Ještě jednou díky za pomoc