problemy z forom pri zmene hostingu

Diskuse výhradně o phpBB2.
Pravidla fóra
Dnem 1.1.2009 oficiálně skončila podpora pro phpBB2. Bezpečnostní aktualizace budou vydávány jen do 1.2.2009. Proto doporučujeme co nejrychleji přejít na aktuální verzi phpBB3, která je ke stažení zde nebo zde.
invalid user

problemy z forom pri zmene hostingu

Příspěvek od invalid user » pon 05. bře 2007 20:17:04

DB bola nahravana pravdepodobne ked na fore bola len anglictina a teraz ked som dal na forum aj slovencinu, tak vsetky temy kde bola nejake diakritika, su dosrane...napr ekd bol nazov temy "Nieèo" tak teraz je len "Nie" - vsetky nazvy tem(aj for) ked zacne diakritika tak neni nic napisane...poprosim pomozte mi...
V ACP mam namiesto makcenovych a dlznovych pismen "�"....
Ked kliknem na nejktore topicy(kde njesu zjadne odpovede, tak mi napsie "Pre túto tému neexistujú ¾iadne príspevky"...v njektorych topicoch kde je napr 5 odpovedi, zobrazi len tri....alebo zjadnu...pls nevjete co s tym? dakujem vopred

sepko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sepko » pát 09. bře 2007 8:57:51

o kodovaní/diakritike tu už bolo popísané hodne, stačí pohľadať,
a na synchronizáciu príspevkov ti dobre poslúži MOD DB Maintenance

Zed

Příspěvek od Zed » sob 10. bře 2007 21:19:33

No měl jsem ten samý problém při změně hostingu a bylo to tím že se ta databáze stáhla ale ne úplná a potom ještě to kodování prostě hrůza sám bych to nikdy nedal takže mi s tím pomáhali kluci z IT kde jsem měl u nich webhost a administrátor z forpsi no a nakonec to dali naštěstí do kupy.

Zamčeno