Email z fóra od Anonymous

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Email z fóra od Anonymous

Příspěvek od smiesek » čtv 22. led 2015 3:04:01

Zatím jsem se s tím nesetkala, ale někteří uživatele na foru mi píšou, že dostávají e-mail z fóra od Anonymous uživatele, který tam samozřejmě není registrovaný s nějakými odkazy.

Určitě se jedná o SPAM, protože obsahuje nějaké odkazy, ale co jsem se koukala do nastavení, netuším, kde co ještě udělat, aby k tomu nedocházelo a nebo proč vůbec dochází, když je nastaveno:

jsou povoleny e-maily a uživatelé mohou posílat e-maily přes forum.

V oprávnění mají návštěvníci nastaveno, že NEmohou posílat e-maily.

leschek
Kontaktovat uživatele:

Re: Email z fóra od Anonymous

Příspěvek od leschek » čtv 22. led 2015 3:32:39

Zajímavý. Zkus si nastavení oprávnění zkontrolovat v maskách oprávnění - Zobrazit oprávnění založená na uživatelích.
Napadá mě, nemůžeš mít nainstalovaný nějaký MOD, který umožňuje kontaktovat uživatele nebo administrátora?

smiesek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Re: Email z fóra od Anonymous

Příspěvek od smiesek » čtv 22. led 2015 17:13:21

jo děkuju, něco tam bylo u Anonymous povoleno v posílání e-mailů, tak jsem to změnila a uvidím na reakce.

Jinak určitě jsem žádný MOD takový neinstalovala, proto se případně budu opět pídit po nastavení oprávnění pro Anonymous.

Zamčeno