Zdravím vás. Mám jedno fórum, které běží na phpbb 3.0.11. Moje představa je taková, že by byla hlavní stránka ve Wordpressu, na níž by se objevovaly články, novinky apod - to kvůli lepší úpravě a vzhledu. Přičemž po kliknutí na tlačítko "Fórum" bych se přesunul na moje stávající fórum třeba pod adresou forum.xyz.cz (zatímco WP by byl xyz.cz). Je toto možné? Není pro mě nutné, abych měl obě části propojené, třeba kvůli registracím a tak, to by se vše provádělo na fóru.
Předem díky za odpovědi.
Wordpress & phpbb 3.0.11
Re: Wordpress & phpbb 3.0.11
Ano je. Říká se tomu subdoména a nastavuje se to v administraci hostingu. Záleží ale na hostingu, jakým způsobem se to dělá (někde musíš kvůli tomu vytvořit zvláštní adresář s názvem subdomény, jinde to jde bez toho).Nyck píše:po kliknutí na tlačítko "Fórum" bych se přesunul na moje stávající fórum třeba pod adresou forum.xyz.cz (zatímco WP by byl xyz.cz). Je toto možné?
-
wrongware
Ahoj,
pokud to chceš mít propojené, tak ti možná pomůže tento plugin do Wordpressu https://wordpress.org/plugins/wp-united/
Jinak to propojené nebude, protože jsou to dva různé produkty.
pokud to chceš mít propojené, tak ti možná pomůže tento plugin do Wordpressu https://wordpress.org/plugins/wp-united/
Jinak to propojené nebude, protože jsou to dva různé produkty.
- ZivotsRS
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
taky mám web na wordpressu a plugin wp-united bych moc nedoporučovala, obzvlášť pokud užíváš větší množství pluginů.
Osobně mám multisite verzi a forum je na subdoméně, která nemá wordpress nainstalovaný, na hlavní stránce webu je obrázek, který má html kód na přechod do fóra a funguje to (momentálně neuvidíš, protože jsme systém překopávali, od příštího týdne to snad zase pustím kompletně).
Lidé se samozřejmě mohou registrovat jen na jednom, nebo na druhém (tedy mohou na obojím, ale vzájemně se to nepropojí).
Ačkoliv jsem to propojení viděla na youtube, ale nešla bych do tak velké složitosti (a stejně jsem to nepochopila
)
taky mám web na wordpressu a plugin wp-united bych moc nedoporučovala, obzvlášť pokud užíváš větší množství pluginů.
Osobně mám multisite verzi a forum je na subdoméně, která nemá wordpress nainstalovaný, na hlavní stránce webu je obrázek, který má html kód na přechod do fóra a funguje to (momentálně neuvidíš, protože jsme systém překopávali, od příštího týdne to snad zase pustím kompletně).
Lidé se samozřejmě mohou registrovat jen na jednom, nebo na druhém (tedy mohou na obojím, ale vzájemně se to nepropojí).
Ačkoliv jsem to propojení viděla na youtube, ale nešla bych do tak velké složitosti (a stejně jsem to nepochopila
Vendulka
Prosím, normálně mi tykejte :)
A druhé prosím - vemte na vědomí, že jsem nefalšovaný laik, takže si představte, že cokoliv vysvětlujete, vysvětlujete své babičce :D
Život s RS
Prosím, normálně mi tykejte :)
A druhé prosím - vemte na vědomí, že jsem nefalšovaný laik, takže si představte, že cokoliv vysvětlujete, vysvětlujete své babičce :D
Život s RS