Instalce fóra - výber phpBB
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
marekmikula0
Instalce fóra - výber phpBB
Ahojte mám takú jednu otázku chcem si nainštalovať fórum to všetko viem databázu atď.. Ale či mám nainštalovať už verziu phpBB 3.1.0-RC4 released alebo staršiu verziu 3.0.12 poradili by ste mi či sa oplatí novšia ? 
Moneyearn.eu - Fórum o výdělku na internetu
Re: Instalce fóra - výber phpBB
Nové verze bych se nebál (i když může obsahovat nějaké chyby, na které jako běžný uživatel/admin nenarazíš), ale spíš záleží na tom, jestli chceš použít nějaká rozšíření (v phpBB 3.0 to byly MODy), protože těch ještě moc není. Na druhé straně spousta věcí, které se museli řešit MODama v 3.0 jsou už v 3.1 obsažený.
Pokud chceš fórum konvertovat z 3.0, tak zase záleží na tom, jaké používáš MODy, protože ty ještě nejsou zkonvertovaný.
Pokud chceš fórum konvertovat z 3.0, tak zase záleží na tom, jaké používáš MODy, protože ty ještě nejsou zkonvertovaný.
-
marekmikula0
No tak módy som tam nemal ale chcel by som tam dať chat , 5 najdiskutovanejších najoblúbenejśích a posledných ale to neviem či niekto spravil a to je asi tak všetko asi ešte pár módov podla potreby uvidím ale zatiaľ iba tieto dva tak to snáď nejak najdem 
Chat zatím není, 5 najdiskutovanejších najoblúbenejśích a posledných taky není, i když je 5 posledních. V tom případě bych asi nainstaloval 3.0.12. A taky pozor na to, že některý hostingy zakazují používání chatu i platícím.
-
marekmikula0
To už mám overené neboj
Ale asi pojdem do tej 3.0.12