Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak udělat, když je zapnutá funkce na sledování tématu tak aby to odesílalo email i při editaci příspěvku a ne jen při novém příspěvku.
Předem díky za rady.
Sledování editováného vlákna
Re: Sledování editováného vlákna
s normálním phpBB to nejde, ale pokud to chceš jen pro moderátory/adminy, tak by mohlo pomoci tohle (Notify Moderators MOD). Je to ale pro dost starou verzi phpBB, takže pravděpodobně budou problémy s instalací na phpBB 3.0.12 (více zde).
Nevíte jestli by to uměl MOD Prime Notify. MOD Notify Moderators není fakt aktuální a přijde mi zbytečné se zabívat s úpravou modu.
V popisu je:
P.S. Jen bych se chtěl zeptat, jestli ti uživatelé tak často upravují příspěvky, že je na to potřeba upozornění? Měl jsem pocit, že obvykle uživatele nenapadne příspěvek upravit, ale raděj pošlou příspěvek nový.
tzn., že vloží obsah příspěvku nebo SZ do upozorňovacího emailu. Nic o odeslání po úpravě příspěvku tam není, takže bych řekl, že to neumí.Inserts the content of a post or private messages into the notification e-mail.
P.S. Jen bych se chtěl zeptat, jestli ti uživatelé tak často upravují příspěvky, že je na to potřeba upozornění? Měl jsem pocit, že obvykle uživatele nenapadne příspěvek upravit, ale raděj pošlou příspěvek nový.
Nejde mi ani o uživatelé které si mění příspěvky samy. Na fóru mám sekci s cenami. Jelikož se ceny sem tam mohou změnit, potřebuji aby o změně příspěvku byli informovány i jiní lide např. e-mailem.