drajfus píše:Pořád jsem se tu ale od nikoho nedozvěděl zdali je i ACP v češtině když to ostatní v ní je

Tohle by mi totiž nesmírně pomohlo

Zatím jsi se na to neptal. Pokud máš fórum přepnuté jako přihlášený uživatel (v UCP) na češtinu, tak je česky všechno, včetně administrace. Pokud to tak nemáš, tak máš nějaký problém s češtinou.
drajfus píše:Taktéž jsem se tu nedozvěděl, kde lze nastavit to aby si autor textu ( reg, uživatel ) mohl nastavit dodatečnou změnu svého textu ?
To si autor textu (příspěvku) nemůže nastavit, ale jako administrátor mu můžeš nastavit v administraci oprávnění pro úpravu příspěvků
drajfus píše:( Teda ten dialog zadávání těch oprávnění, to je něco!!! ). Blběji už to asi udělat nešlo !
Klidně napiš, jak bys to udělal líp...Můžem to pak poslat vývojářům...
drajfus píše:Lze nastavit i to, že registrovaný uživatel může vytvořit nové fórum? (nejen téma a odpověď na téma)
To může jen administrátor, který k tomu má oprávnění. Představ si, že by každý registrovaný uživatel, který třeba fórum moc nezná, vytvořil místo tématu fórum - to by byl ve fóru za chvilku pěknej bor..l (pardon zmatek).
drajfus píše:může se nastavit i to, že i host - anonymous vytvoří nové Fórum (nejen téma a odpověď na téma)
To nejde. Musel by mít přístup do administrace, kde se to dělá a to určitě nechceš, protože nevíš, kdo který návštěvník/host/anonymous je.