První příspěvek vždy navrchu

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.
Zamčeno
Bender1

První příspěvek vždy navrchu

Příspěvek od Bender1 » ned 02. bře 2014 17:05:06

Zdravím, Vás všechny,

předevčírem jsem si potřetí za poslední roky nainstaloval phpBB a tentokrát už to myslím s ním víc vážně :))
Dělám fórum pro jedno textové RPG a přišli jsme na to, že potřebujeme, aby první příspěvek v daném tématu byl vždy navrchu. Hledal jsem všemožně v nastavení, všude a nejde to nalézt. Je na to nějaký plug-in nebo nějaký jiný fígl? :) Protože ten první příspěvek bude potřeba vidět i třeba na 50. stránce...

Dále bych se chtěl zeptat, jestli lze v boxu zviditelnit i další údaje (či ubrat) například nějaké pole, které jsem přidal v administraci a tak...

Obrázek

Děkuji předem za odpověď a doufám, že mi s tím pomůžete :)

leschek
Kontaktovat uživatele:

Re: První příspěvek vždy navrchu

Příspěvek od leschek » ned 02. bře 2014 18:04:10

Bender1 píše:Dělám fórum pro jedno textové RPG a přišli jsme na to, že potřebujeme, aby první příspěvek v daném tématu byl vždy navrchu. Hledal jsem všemožně v nastavení, všude a nejde to nalézt. Je na to nějaký plug-in nebo nějaký jiný fígl? :) Protože ten první příspěvek bude potřeba vidět i třeba na 50. stránce...
Starší MOD First post on every page.
Bender1 píše:Dále bych se chtěl zeptat, jestli lze v boxu zviditelnit i další údaje (či ubrat) například nějaké pole, které jsem přidal v administraci a tak
Ano, jde to. V administraci je nastavení zatížení a tam najdeš několik možností (např. Zobrazit vlastní pole profilu v přehledu témat). Jinak to samozřejmě musí být povoleno v těch vlastních polích v profilu.

Bender1

Příspěvek od Bender1 » ned 02. bře 2014 18:36:32

Leschek: Zkoušel jsem přes automod a píše mi to:

Kód: Vybrat vše

Informace

Could not create directory first_post_on_every_page_phpbb3
Jinak děkuju za to pole :) Nemohl jsem na to předtím pořád nějak přijít -_-

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » ned 02. bře 2014 18:51:18

Asi nemáš nastavený správně oprávnění pro AutoMOD. Ono by se ti to asi stejně nepodařilo nainstalovat pomocí AutoMODu, protože od verze 3.0.0 pro kterou je tento MOD určený byly změněný některý řádky.

Bender1

Příspěvek od Bender1 » ned 02. bře 2014 20:15:54

Takže není šance nijak nainstalovat tento mód?

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » ned 02. bře 2014 20:24:02

Pravděpodobně je, ale ne pomocí automodu. Jestli to ale bude fungovat ti nezaručím.

Zamčeno