Děkuji
Nejlepší Wiki pro phpbb3
Nejlepší Wiki pro phpbb3
Zdravím lidičky, potřeboval bych poradit od starých ostřílených správců co mají již leté znalosti s phpbb
Nainstaloval sem si jako wiki system "tiki" ktery sice ma jistou funkci propojeni ale učty to propojuje přesněji sdili jak se tomu zachce. nemate nějakou radu na lepší system popř modifikaci ktera je již přimo v phppbb a nahrazuje funkci wikipedie?
Děkuji
Děkuji
Re: Nejlepší Wiki pro phpbb3
Existuje (nebo existovalo) několik MOdů s názvem Knowledge base, ale nikdy jsem je nepoužil, tak nevím nakolik se podobají wikipédii. Zdá se, že poslední je tento.
Ah, vyzkouším jej. moc děkuji. Víc podobnych systému co by byly obdovou wiki pro phpbb pravděpodobně není že? nebo vytvoření samostatnych stránek pro editaci ktere by se dali vytvařet a editovat.
Asi ne. Existují různé blogy nebo portály pro pbpBB, které umožní vytvořit vlastní stránky, tak by je možná šlo použít.
Já ale nikdy ve wikipedii nelistoval (tím myslím, že mě nenapadlo najít wikipedii a jen tak jí procházet), takže nemůžu asi pořádně radit. Wikipedii používám, jen pro nalezení informací o zadaných výrazech a nezáleží mi moc na vzhledu, jde mi jen o ty informace.
Témata v phpBB jdou taky editovat...
Já ale nikdy ve wikipedii nelistoval (tím myslím, že mě nenapadlo najít wikipedii a jen tak jí procházet), takže nemůžu asi pořádně radit. Wikipedii používám, jen pro nalezení informací o zadaných výrazech a nezáleží mi moc na vzhledu, jde mi jen o ty informace.
Témata v phpBB jdou taky editovat...
-
Kamahl
- Kontaktovat uživatele:
Wiki nie je ale ako uz bolo spomenute su nejake KB. Toto ma sice meno Blog ale je to v podstate to iste ako vyssie spomenuty KB len lepsi - http://phpbb3hacks.com/modifications.php?name=Blog