Zdravím, nainstaloval jsem si fórum na free web
http://www.bethe.phorum.cz
Všechno ok, jen se strašně dlouho načítá. Je to free hostingem, nebo se to dá změnit?
Děkuji za odpověď.
Jak zrychlit načítání fóra
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Jak zrychlit načítání fóra
Mě to připadá docela v pohodě. Napoprvé možná o trošku dýl, ale nic, co by mě odradilo na stránky chodit, a pak už to běželo v pohodě.
Samozřejmě to může být hostingem (free hosting asi nebude nabízet takový výkon jako placený hosting) a tím, kolik lidí ho právě používá. Mám hosting v Kanadě a stávalo se mi, že v noci jede fórum pomaleji - pak mě napadlo, že to může být tím, že v Kanadě je podvečer a asi je víc lidi na netu.
Samozřejmě to může být hostingem (free hosting asi nebude nabízet takový výkon jako placený hosting) a tím, kolik lidí ho právě používá. Mám hosting v Kanadě a stávalo se mi, že v noci jede fórum pomaleji - pak mě napadlo, že to může být tím, že v Kanadě je podvečer a asi je víc lidi na netu.
- Fargotroniac
Hezké poledne přeji,
Tento problém je na straně hostingových služeb. ;)
Tento problém je na straně hostingových služeb. ;)
Taky myslím, že je to celkem pohodě. Jak je pravdou, věci levné a věci zadarmo jsou ty nejdražší
Osobně nedám dopustit na placený hosting, rozhodně nemyslím ten za 3 pětky na měsíc,
rozumná je částka ca 250Kč/měsíc, všechny funkce a nějakých 15-20GB,
člověk se alespoň nedočká různých překvapení v podobě omezení systémem hostingu.
Freehosting používám pouze na vyzkoušení některých kejklů, tam pomalost není na obtíž.
Ze zkušenosti jsou o dost pomalejší než placené,
záleží hodně na aplikacích, které tam běží.
Osobně nedám dopustit na placený hosting, rozhodně nemyslím ten za 3 pětky na měsíc,
rozumná je částka ca 250Kč/měsíc, všechny funkce a nějakých 15-20GB,
člověk se alespoň nedočká různých překvapení v podobě omezení systémem hostingu.
Freehosting používám pouze na vyzkoušení některých kejklů, tam pomalost není na obtíž.
Ze zkušenosti jsou o dost pomalejší než placené,
záleží hodně na aplikacích, které tam běží.
http://Forum.Class1.CZ aneb všechno jde řešit slušně, věcně a v klidu
protizákonně odpojen, holt slušnost se nevyplácí
- Otakar Pěnkava
- Administrátor

Fórum brzdí freehosting, problém vyřešíš přechodem na nějaký placený. Postačí i nějaký za pár korun (Wedos, Český-hosting, Tele3.cz)... Hosting za pár stovek měsíčně je pro tvoje fórum zbytečný luxus, který nevyužiješ.
Starám se o projekt phpBB.cz od doby, kdy jsem jej zachránil před zaniknutím. Pomůžete mi a dostaneme jej zase nahoru?
Přes soukromé zprávy neposkytuji podporu. Napište do fóra, kde vyřešení problému může pomoci ostatním.
Přes soukromé zprávy neposkytuji podporu. Napište do fóra, kde vyřešení problému může pomoci ostatním.
to : Whispere
Souhlas, jestli to Puppy chce na hraní a testování/ladění nebo jako hobby,
na ostrý provoz to chce o řád výše, osobní zkušenost,
levný placený hostingy taky zrovna nevynikají rychlostí odezvy /wedos.
Ty dražší mají výhodu např. mají všechny běžně používané databáze nejvyšší verse i PHP a rychlost k pohledání,
to člověk ocení, když na doméně jede více aplikací
..a dvě stovky měsíčně zase nejsou zrovna horentní prachy, dva hambáče s colou ;)
Souhlas, jestli to Puppy chce na hraní a testování/ladění nebo jako hobby,
na ostrý provoz to chce o řád výše, osobní zkušenost,
levný placený hostingy taky zrovna nevynikají rychlostí odezvy /wedos.
Ty dražší mají výhodu např. mají všechny běžně používané databáze nejvyšší verse i PHP a rychlost k pohledání,
to člověk ocení, když na doméně jede více aplikací
..a dvě stovky měsíčně zase nejsou zrovna horentní prachy, dva hambáče s colou ;)
http://Forum.Class1.CZ aneb všechno jde řešit slušně, věcně a v klidu
- Fargotroniac
Pro malé fórum a na rozjezd fóra bohatě stačí hosting jako je Wedos.