Dobrý den,
chtěl bych se optat, zda-li je možné natvrdo nastavit, aby se zasílal email (třeba na admina) při jakékoliv změně. Tedy i pokud se provede úprava v již založeném dotazu, když se založí nové téma apod.
Děkuji Dvořák
Upozornění mailem
Re: Upozornění mailem
Dobrý de,
Já to teda nepoužívám, ale nefunguje možnost "sledovat fórum", která je naspodu každého fóra?
Lešek
Já to teda nepoužívám, ale nefunguje možnost "sledovat fórum", která je naspodu každého fóra?
Lešek
Obávám se, že nezaznamená změny v příspěvku.
V tématech je "Sledovat toto téma". Popřípadě nahoře "Zobrazit nové příspěvky".
To ano. Upozornění to ale zašle jen v případě, že tam někdo vloží novou odpověď, ale mně by se líbilo, kdyby to zaslalo upozornění, i v tom případě, kdy ten co založil téma, změní svůj příspěvěk, prostě při každý změně. To se nyní neděje.
Řekl bych, že to bez změny kódu to pravděpodobně nepůjde.
V phpBB 3.1 bude nový panel s upozorněními, ale nevím, jestli tam bude přímo tato funkce. Samozřejmě se na to můžeš vývojářů zeptat.
Osobně bych asi nechtěl dostávat emaily v případě, že někdo třeba v textu opraví gramatickou chybu.
V phpBB 3.1 bude nový panel s upozorněními, ale nevím, jestli tam bude přímo tato funkce. Samozřejmě se na to můžeš vývojářů zeptat.
Osobně bych asi nechtěl dostávat emaily v případě, že někdo třeba v textu opraví gramatickou chybu.
Jasně, díky. Počkám a uvidím, ono to není zase tak důležitý. Řekněme, že používám phpBB trochu nestandartním způsobem.
Bych se na takový způsob podíval docela, když je důležité sledovat i změny v postech.