Pěkný den,
nedaří se mi v nastavení ze strany admina najít, kde se dá nastavit, aby nová témata a příspěvky byly zobrazeny vždy v předu, jako první. Tedy sestupně (?).
Vím, že si to může každý nastavit ve vlastním uživatelském panelu, ale ze strany admina pro celé fórum to nelze?
Díky
3.0 defaultní řazení témat a příspěvků pro celé forum
Re: 3.0 defaultní řazení témat a příspěvků pro celé forum
A není to výchozí nastavení fóra? Já zrovna jedno včera instaloval a mám nová témata ve fóru první.
-
Návštěvník
Ne není. Nejnovější příspěvky se řadí na konec. Takže je máte schované až někde pod tlačítky 1,2,3,4.... které listují stránky. Já chápu, že to má určitý smysl, protože by si každý měl přečíst první příspěvek v tématu, aby věděl o co jde, ale já bych potřeboval mít prostě první ty aktuální a naposledy vložené příspěvky.leschek píše:A není to výchozí nastavení fóra? Já zrovna jedno včera instaloval a mám nová témata ve fóru první.
Aha. Já psal o tématech ve fóru a ty o příspěvcích v tématu. To normálně v administraci nejde, ale existuje Forum sort order MOD, který by to snad měl umět. Jestli to chápu dobře, tak se pomocí něho nastaví výchozí řazení, které bude přepsáno osobním řazením uživatele.
-
Návštěvník
Tak to raději ne. S módami nemám dobré zkušenosti. Co aktualizace jádra to problémy.
Každopádně díky.
Každopádně díky.