3.0 defaultní řazení témat a příspěvků pro celé forum

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.
Zamčeno
Avanax

3.0 defaultní řazení témat a příspěvků pro celé forum

Příspěvek od Avanax » stř 06. bře 2013 14:23:12

Pěkný den,
nedaří se mi v nastavení ze strany admina najít, kde se dá nastavit, aby nová témata a příspěvky byly zobrazeny vždy v předu, jako první. Tedy sestupně (?).

Vím, že si to může každý nastavit ve vlastním uživatelském panelu, ale ze strany admina pro celé fórum to nelze?

Díky

leschek
Kontaktovat uživatele:

Re: 3.0 defaultní řazení témat a příspěvků pro celé forum

Příspěvek od leschek » stř 06. bře 2013 19:30:18

A není to výchozí nastavení fóra? Já zrovna jedno včera instaloval a mám nová témata ve fóru první.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » čtv 07. bře 2013 12:14:02

leschek píše:A není to výchozí nastavení fóra? Já zrovna jedno včera instaloval a mám nová témata ve fóru první.
Ne není. Nejnovější příspěvky se řadí na konec. Takže je máte schované až někde pod tlačítky 1,2,3,4.... které listují stránky. Já chápu, že to má určitý smysl, protože by si každý měl přečíst první příspěvek v tématu, aby věděl o co jde, ale já bych potřeboval mít prostě první ty aktuální a naposledy vložené příspěvky.

leschek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leschek » čtv 07. bře 2013 12:25:37

Aha. Já psal o tématech ve fóru a ty o příspěvcích v tématu. To normálně v administraci nejde, ale existuje Forum sort order MOD, který by to snad měl umět. Jestli to chápu dobře, tak se pomocí něho nastaví výchozí řazení, které bude přepsáno osobním řazením uživatele.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » ned 10. bře 2013 18:36:13

Tak to raději ne. S módami nemám dobré zkušenosti. Co aktualizace jádra to problémy.

Každopádně díky.

Zamčeno