Zdravím,
je možné přesunout témata a uživatele z jednoho fora na druhé?
Chtěl bych zachovat všechny diskuze atd. ale nevím jak to mám provést.
Děkuji za radu
Přechod z punBB na phpBB
Re: Přechod z punBB na phpBB
Asi by to chtělo trochu víc podrobností. Chceš vytvořit kopii fóra nebo spojit dvě už fungující fóra? - zmenšeno, protože nejde škrtnout.
P.S. Omlouvám se, ale nepřečetl jsem si název tématu. Takže to možné je. Konvertor najdeš tady (ale asi záleží na verzi punBB).
P.S. Omlouvám se, ale nepřečetl jsem si název tématu. Takže to možné je. Konvertor najdeš tady (ale asi záleží na verzi punBB).
Re: Přechod z punBB na phpBB
Super, funguje!
Návod pro ostatní, vypadá to složitě, ale není. (pokud to máte standardně).
Stáhněte si konvektor a novou instalaci phpBB.
1) nahrajte phpBB na ftp.
2) nakopirujte konvektor do složky (přepiše něco v installu a v include).
3) začněte standardně instalovat phpbb ( zadejte všechny klasické data jako je Mysql, názvy, emaily).
4) na konci instalace dostanete hlášku, že je vše dokončeno a že je nutné odebrat složku install.
5) V instalaci klikněte na záložku (convert) , která se automaticky vytvořila díky přepsání v kroku 2.
6) postupujte podle instrukcí (vyplňte udaje o databázi a dole nastavte výchozí složku, ze které chcete čerpat stará data, prefix databáze asi není nutný, já ho nevěděl, vypplnilo se automaticky v še proběhlo.)
7) několikrát klikněte na DONE DONE DONE a hotovo.
8) odstranit složku install a nastavit oprávnění pro všechny kategorie.
U mě funguje vše bez problémů.
Návod pro ostatní, vypadá to složitě, ale není. (pokud to máte standardně).
Stáhněte si konvektor a novou instalaci phpBB.
1) nahrajte phpBB na ftp.
2) nakopirujte konvektor do složky (přepiše něco v installu a v include).
3) začněte standardně instalovat phpbb ( zadejte všechny klasické data jako je Mysql, názvy, emaily).
4) na konci instalace dostanete hlášku, že je vše dokončeno a že je nutné odebrat složku install.
5) V instalaci klikněte na záložku (convert) , která se automaticky vytvořila díky přepsání v kroku 2.
6) postupujte podle instrukcí (vyplňte udaje o databázi a dole nastavte výchozí složku, ze které chcete čerpat stará data, prefix databáze asi není nutný, já ho nevěděl, vypplnilo se automaticky v še proběhlo.)
7) několikrát klikněte na DONE DONE DONE a hotovo.
8) odstranit složku install a nastavit oprávnění pro všechny kategorie.
U mě funguje vše bez problémů.