Zdravím,
od chvíle, co vyšla poslední verze phpBB 3.0.11, se mi na fórum (i přes obranu proti spamu) registrují spam-uživatelé.
Fórum ještě není ve verzi 3.0.11, má to nějaký vliv?
Předem děkuji za odpověď.
Neustálé automatické registrace
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
FunForFans
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neustálé automatické registrace
Řekl bych, že to souvislost nemá. Jakou obranu proti spamu používáš?
-
FunForFans
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem vyzkoušel všechny.
Momentálně používám otázky/odpovědi.
Momentálně používám otázky/odpovědi.
Záleží i na otázce a odpovědi. I tady se stalo, že spammeři otázku (bylo tu něco jako: "kolik lidí tvoří pár") prorazili. Zkus otázku změnit na jinou (ne jednoduchou početní jako je "kolik je 1+1"). Pokud spammeři nejsou Češi, tak by to mělo pomoct.
-
FunForFans
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, děkuji mockrát za Váš čas. : )
ja pouzivam reCaptcha a i tak spam boti sa cez nu dostanu :/
Zkus otázky a odpovědi. když se podívám na "kdo je online" na svém fóru, tak tam mám pořád, že se někdo z RU, UA, CN, snaží přihlásit nebo poslat příspěvek, ale díky otázkám a odpovědím žádný problém se spamem nemám.