Editace tlačítka
Editace tlačítka
Prosím o radu jak upravit tlačítko "Your Link" jak ho přejmenovat a přidat mu funkci.
- smiesek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Re: Editace tlačítka
zdravím, pro úspěšnou realizaci by bylo vhodné uvést název Vámi používaného stylu, event. uvést odkaz.
Takhle je tento dotaz velmi všeobecný.
Takhle je tento dotaz velmi všeobecný.
- smiesek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
soubor overall_header.html a řádek 137-141 se týká tohoto odkazu
Po vykonání jeho změny nezapomeňte přes Administraci fora aktualizovat soubory daného stylu, aby se změna projevila
Po vykonání jeho změny nezapomeňte přes Administraci fora aktualizovat soubory daného stylu, aby se změna projevila
Kód: Vybrat vše
<li><a href="#">Your Link<br /><span>Put your link here</span></a>
<ul>
<li><a href="#">Link #1</a></li>
</ul>
</li>Re: Editace tlačítka
ale jak to aktualizovat prepsal sem to odinstalvoal ten styl a znovu nainstaloval ale beze změn přitom soubor je přepsaný
V administraci se musí pročistit cache a ve stylech (taky v administraci) obnovit šablony. Většinou stačí obnovit ty cache.
môj problém súvisí s editáciou tlačítka, tak snáď to môžem dať do tejto témy
poradil by mi prosím niekto ako upraviť tlačítko čo je pri každom príspevku "Odpovědět s citací" tak, aby sa po kliknutí na to neotvorila odpoveď s citáciou na ten konkrétny príspevok, ale iba klasická odpoveď do témy ako keď kliknete v téme hore alebo dole na "Odpovědět" ? ale samotnú funkciu "citovať" by som na fóre chcel ponechať, ide len o to, aby sa pri každom príspevku nezobrazovala, prípadne ako som písal vyššie, prerobiť to na klasickú odpoveď. Štýl je upravený zo základného prosilveru.
poradil by mi prosím niekto ako upraviť tlačítko čo je pri každom príspevku "Odpovědět s citací" tak, aby sa po kliknutí na to neotvorila odpoveď s citáciou na ten konkrétny príspevok, ale iba klasická odpoveď do témy ako keď kliknete v téme hore alebo dole na "Odpovědět" ? ale samotnú funkciu "citovať" by som na fóre chcel ponechať, ide len o to, aby sa pri každom príspevku nezobrazovala, prípadne ako som písal vyššie, prerobiť to na klasickú odpoveď. Štýl je upravený zo základného prosilveru.
Naposledy upravil(a) luky81 dne čtv 26. dub 2012 1:55:52, celkem upraveno 1 x.
otvor viewtopic_body.html
najdi
zmen za
najdi
{postrow.U_QUOTE}Kód: Vybrat vše
{U_POST_REPLY_TOPIC}- smiesek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
zdravím, vyřešila bych to tak, že v souboru viewtopic_body.html bych našla:
a to nahradila:
nezkoušela jsem to, je možné, že to nebude fungovat, ale základ je víceméně známí
edit: danti byl rychlejší
<!-- IF postrow.U_QUOTE --><li class="quote-icon"><a href="{postrow.U_QUOTE}" title="{L_REPLY_WITH_QUOTE}"><span>{L_REPLY_WITH_QUOTE}</span></a></li><!-- ENDIF -->Kód: Vybrat vše
<!-- IF postrow.U_QUOTE --><li class="reply-icon"><a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}" title="{L_POST_REPLY}"><span>{L_POST_REPLY}</span></a></li><!-- ENDIF -->edit: danti byl rychlejší
ďakujem, použil som celý ten upravený kód ako napísala smiesek a pri príspevkoch mi zmizla ikonka Quote úplne (čo je v poriadku, vyriešilo sa to, že príspevok nepôjde automaticky citovať), ale dala by sa spraviť aj tá možnosť, že by sa pri tých príspevkoch namiesto tej pôvodnej ikonky Quote zobrazila nová Reply (mám hotovú) ? že by tam proste ikonka bola, ale mala by inú funkciu ako som písal v prvom príspevku (t.j. ako klasická odpoveď do témy)