Ahoj,
jsem v tomhle začátečník a snažím se vytvořit nové fórum. Už jsem ho měl nainstalované a běželo, ale omylem jsem ho smazal. Znovu jsem tedy nahrál instalační soubory na ftp. Ale při snaze o instalaci naběhne tento error:
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in /3w/borec.cz/f/forumvse/install/index.php on line 579
Stáhnul jsem poslední verzi zde na phpbb.cz
Používám hosting na webu zdarma
Error při instalaci fóru
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Error při instalaci fóru
Pro začátek vám mohu doporučit, aby jste přešel na placený hosting. Free hostingy mají často velmi špatnou technickou podporu a jsou s nimi velké potíže.
Dále zkuste soubory nahrát na FTP znovu.
Dále zkuste soubory nahrát na FTP znovu.
Re: Error při instalaci fóru
Osobně mohu doporučit hosting Wedos. Mají celkem rozumné ceny. Mohu vám prodat můj hosting (cca měsíc starý) zakoupený na jeden rok a nyní již nepotřebný. Pořizovací cena byla cca 360,- Kč a mohu vám ho poskytnou za 300,- Kč. Pokud máte zájem, tak mě můžete kontaktovat na mém e-mailu honza(zavináč)csforum.cz