Omlouvám se, jestli se to tu řešilo, ale nenašla jsem to.
Mám problém s tím,že jako administrátor nevidím ve správě uživatelů všechny skupiny.
ACP postup
Správa uživatelů: nick
Vybrat formulář: skupiny
Přidat uživatele do skupiny: rozbalovací seznam (vidím jen 1 skupinu)
Neví nikdo čím by to mohlo být?
verze phpBB 3.0.1
díky
administrátor - správa uživatelů (nevidí všechny skupiny)
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: administrátor - správa uživatelů (nevidí všechny skupiny
aktualizuj si forum na nejnovější verzi... a jsi jako hlavní admin jako zakladatel?
no je nás tam víc adminů a dva jsme zakladatelé. Takže jsem zakladatel. A nešlo by to bez té aktualizace ? To totiž nespadá do mojí pravomoce
Díky
Ak si zakladateľka a máš plné administrátorské oprávnenia, mala by si vidieť všetky skupiny. Určite ich tam je viac, ako len jedna?
Aktualizácia je základný krok - ak to nemáš na starosti ty, požiadaj kompetentného, nech to urobí. Podpora sa podáva len aktualizovaným fóram.
Aktualizácia je základný krok - ak to nemáš na starosti ty, požiadaj kompetentného, nech to urobí. Podpora sa podáva len aktualizovaným fóram.
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)