"Extrámně" velká datábaze phpbb - nemožnost importu a export

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
cpdavidd

"Extrámně" velká datábaze phpbb - nemožnost importu a export

Příspěvek od cpdavidd » pon 07. pro 2009 15:56:47

Poslední dobou potřebuju nutně zálohy z mysql. Jenomže ta databáze je veliká... že se mi vůbec neimportuje nebo neexportuje. Provozovatel hostingu nechce nějak pomoci... tak jak? :))

Všiml jsem si jedinné věci: tabůlka phpbb_search_wordmatch má velikost 16MB ... není to nějak moc?

Velikost databáze je 38.77 MB zatímco PHP Memory Limit je jenom 32MB.

cpdavidd

Re: "Extrámně" velká datábaze phpbb - nemožnost importu a export

Příspěvek od cpdavidd » pon 07. pro 2009 18:25:44

Poradí někdo? Nechci, aby mi uživatelé štěžovali že jejich témata zmizely :))

sandokan

Příspěvek od sandokan » pon 07. pro 2009 19:56:19

Pouzi nemecky script s nazvom MySQL Dumper (ci MySQLdumper). Ten ti to spravi v pohode, ak si rozdelis zalohy po par MB. BTW tabulky search_wordmatch a aj tu druhu velku s vyhladavanim netreba zalohovat, da sa vygenerovat.

Mr. Atsor

Příspěvek od Mr. Atsor » pon 07. pro 2009 22:10:23

To je teda hosting, když nechce pomoci. Nemá on jednodenní automatickou zálohu? Většinou se mi lidén zarazili nad touto otázkou a znovu si přečetli nabídku hostingu a zjistili, co si vlastně platí.

Mimo jiné, musíš skutečně stahovat vše? Nestačilo by to zálohovat jen hlavní tabulky, tedy příspěvky, uživatele, fóra a tak podobně? Ostatní si zazálohovat jen jednou za týden nebo po nějaké větší změně. Tak to řešíme my ;)

Zamčeno