Zdravím.
Napíši zde pár problému.
V právech uživatelu jsem nastavil že si mohou upravit svuj přizpěvěk ale nejde to ani já jako admin nemužu mužu to smazat varovat upozornit ale ne upravit ?
Kde to nastavím
Kde nastavím barvi nicku ?, založim skupinu dam ji barvu udělam hodnost dám ji uživately ale stejně je pořad stejnej.
postupně budu editovat
Jak udělam aby bylo možné v podpisu užívat URL ale aby to nebylo plošné aby to mohli použivat jenom admini fora + moje skupina vim jak to vypnout zapnout ale jenom plošně
Pár problému
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Pár problému
Naposledy upravil(a) Salsho dne pon 26. říj 2009 22:06:22, celkem upraveno 1 x.
-
Kamahl
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pár problému
máš tlačítko na editovanie v imageset pre každý tvoj jazyk?
máš v ACP - príspevky nastavený maximálny čas na editáciu? ak áno daj 0
2. nenastavil si skupinu danému userovi ako východziu
máš v ACP - príspevky nastavený maximálny čas na editáciu? ak áno daj 0
2. nenastavil si skupinu danému userovi ako východziu
Re: Pár problému
No mam
Omezení času pro úpravu:
Omezuje dobu, po kterou je možno upravovat nový příspěvek. Pokud je hodnota nastavena na 0, funkce je vypnuta.
Mam tam 0 a nejde editovat
Dal jsem tam 9999 minut a taky nejde editovat.
PS díkes že mi takhle pomáháš a más semnou nervy XD ale potrebuji se to naučit.
Jinak forum je na adrese http://www.destromath-forum.ic.cz
EDIT:Nejde mi vždy nastavit prioritu přízpěvku. Např jeden nastavím jako důležity a dokuď ho nesmažu nejde dát další .
Omezení času pro úpravu:
Omezuje dobu, po kterou je možno upravovat nový příspěvek. Pokud je hodnota nastavena na 0, funkce je vypnuta.
Mam tam 0 a nejde editovat
Dal jsem tam 9999 minut a taky nejde editovat.
PS díkes že mi takhle pomáháš a más semnou nervy XD ale potrebuji se to naučit.
Jinak forum je na adrese http://www.destromath-forum.ic.cz
EDIT:Nejde mi vždy nastavit prioritu přízpěvku. Např jeden nastavím jako důležity a dokuď ho nesmažu nejde dát další .