Poslední příspěvky z phpbb3 na webu
Poslední příspěvky z phpbb3 na webu
Na foru jsem nainstaloval mod s názvem NV recent topics. Na webu mám přihlášení přes db použitou z fora, takže mám k dispozici uživatelovo ID. Chci se tedy zeptat, jestli nevíte někdo, jak co nejjednodušeji umístit na web poslední příspěvky z fora. Šlo by to naprogramovat jednoduše ale chci, aby se ukazovaly témata jen ty, ke kterým má uživatel přístup min. ke čtení. Z toho modu co tam mám, bych zase musel kopírovat hodně funkcí z fora. Takže pokud má někdo lepší variantu, byl bych rád za nějaké info. Díky.
-
Culprit
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poslední příspěvky z phpbb3 na webu
Myslím, že tento MOD je udělaný tak aby uživatel viděl pouze oprávněné příspevky a témata ke kterým má přístup.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»
Re: Poslední příspěvky z phpbb3 na webu
Možná jsem to špatně napsal. Já potřebuju dostat jakoby ten mod na web. Jednoduše aby se mi na webu zobrazovaly poslední příspěvky. Jestli má někdo nějaký php kod kdo to dělal nebo nějakou radu.