Ahoj,
13.11 jsem aktualizoval fórum na verzi 3.0.3. Dnes jsem si všiml že se od tohoto datumu u všech přidaných příloh nastavují atributy "600"
Jedná se o problém aktualizace? Dá se někde ovlinit jaké atributy se souboru nastaví ?
phpBB3.0.3 - nastavení atributů u souborů ve složce files
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: phpBB3.0.3 - nastavení atributů u souborů ve složce files
No tak poraďte někdo. Prošel jsem všechny soubory kde se nachází funkce chmod, ale nic jsem podezřelého nenašel.
Navíc jsem zjistil že se jedna pouze o tuto složku. Např. u zálohy databáze ve složce Store mám atributy "644"
Navíc jsem zjistil že se jedna pouze o tuto složku. Např. u zálohy databáze ve složce Store mám atributy "644"
sutrus
Máš správně nastavené artibuly u složek?
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
No jasně. Složka má atributy 777( pro jistotu změněny na jiné a zase zpět).
Soubory jsem prošel a projistotu přehrál, módy žádné, drobné úpravy stylu.
To už jsem taky mohl napsat hned na začátku
Od instalace verze 3.0.3 se atributy změnily a netuším proč.
Soubory jsem prošel a projistotu přehrál, módy žádné, drobné úpravy stylu.
To už jsem taky mohl napsat hned na začátku
Od instalace verze 3.0.3 se atributy změnily a netuším proč.
sutrus