Zdravím.
Hledal jsem, možná špatně, ale nenašel.
Jak a kde odebrat již udělené varování uživatele? Pokud je na to nějaký mód, můžete mě naň nasměrovat? díky!
Uživatel má udělené varvání a já mu ho chci zase odebrat, projíždím MCP a ACP, ale nic nenacházím...
MartinezZ
Varování uživatele - jak odebrat
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Varování uživatele - jak odebrat
Najedeš do MCP -> Varování tam dáš "Prohlédnout si poznámky k uživateli" a tam Odstranit vše, nebo si označíš danou poznámku a dáš Odstranit označené
EDIT: Ahh ale varování zůstane
EDIT: Ahh ale varování zůstane
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
No právě 
no jo, ale to zmizí potom všem, ale co jsem pochopil, tak on to potřebuje odstranit pouze tomu jednomu uživately.
Přesně tak, jen jednomu uživateli.
Díky, ten mód, i když zatím betaverzi, určitě zkusím.
Díky, ten mód, i když zatím betaverzi, určitě zkusím.