Ahoj,
Resime problem s prechodem z letniho casu na zimni. V Administraci fora jsem nastavl letni cas NE, ale cas na foru zustal stejny. Pak jsem zjistil ze nastaveni v Adminu, plati pouze pro navstevniky a nove registrovane, ale ja sam abych mel dobry cas jsem si musel vypnout letni cas v UCP. Opravdu je to forum tak „hloupe“ ze nejde hromadne prepnout uzivatele na zimni cas a kazdy si to musi prepnout sam v UCP nebo mi neco unika?
Puvodne jsem myslel ze kdyz v Adminu nastavim Letni cas na ANO tak se bude automaticky 2x do roka prepinat... ale vypada ze to pouze jednoduse prida +/- 1h.
Vite nekdo jak to spravne nastavit aby to fungovalo automaticky nebo alespon poloautomaticky (zasah admina a ne useru)?
Diky,
Petr
Letní/zimní čas
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Letní/zimní čas
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)