Napadlo mě, když sem dělal jeden web a zkoušel sem ho tak nějak kombinovat s prosilver stylem pro phpBB3, že bych mohl skusit udělat CMD - Portál - Redakční systém, ale něco jako že si uživatel napíše kolik chce stránek co na jaký bude, tak nějak rozvrhnutý to mám, chci udělat víc verzí, jako, že si bude moci vybrat kde bude menu atd...
No tak sem začal makat, dělám to na základě zkušenost, HTML zvládám, ale v PHP je úraz(problém)
Jde o to, že je kámen už na začátku v instalaci mi to ukáže toto
Kód: Vybrat vše
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ mysql4 ]
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '[phpbbweb_news] ( [new_id] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL , [new_time] [int]' at line 1 [1064]
SQL
CREATE TABLE [phpbbweb_news] ( [new_id] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL , [new_time] [int] DEFAULT (0) NOT NULL , [new_username] [varchar] (255) DEFAULT ('') NOT NULL , [new_subject] [varchar] (100) DEFAULT ('') NOT NULL , [new_text] [text] DEFAULT ('') NOT NULL , [bbcode_bitfield] [varchar] (255) DEFAULT ('') NOT NULL , [bbcode_uid] [varchar] (8) DEFAULT ('') NOT NULL , ) ON [PRIMARY] TEXTIMAGE_ON [PRIMARY] GO CREATE INDEX [poster_ip] ON [phpbbweb_news]([poster_ip]) ON [PRIMARY] GO CREATE INDEX [tid_new_time] ON [phpbbweb_news]([new_time]) ON [PRIMARY] GO
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()
FILE: install_web.php
LINE: 217
CALL: dbal_mysql->sql_query()Kód: Vybrat vše
<?php
// Add tables to database
$sql = "CREATE TABLE [phpbbweb_news] (
[new_id] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL ,
[new_time] [int] DEFAULT (0) NOT NULL ,