Kompatibilita Cash mod z phpBB 2 a phpBB 3

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.
Zamčeno
rakosniik

Kompatibilita Cash mod z phpBB 2 a phpBB 3

Příspěvek od rakosniik » čtv 16. srp 2007 13:53:38

Zdravím,

přemýšlel jsem nad tímto a sám si nejsem schopný odpovědět: Na fóru, které je např. verze 2.0.21 je Cash mod a já bych chtěl fórum převést na trojkovou řadu, třeba konkrétně na phpBB 3 RC4, ale tam bych si později chtěl doinstalovat Cash mod na onu RC verzi, ale zároveň bych byl rád, kdyby po nainstalování této modifikace dokázal "nový" Cash mod pracovat s konty uživatelů, které měli na staré verzi fóra, tedy i při staré verzi Cash modu. Proto bych se chtěl zeptat, jestli by něco takového bylo možné?
Klidně bych znovu nastavil to kolik se má dostávat za příspěvek apod., ale byla by škoda kdyby každý uživatel měl společně s novým Cash modem "čisté konto". Aby jednoduše nepřišel o tu částku, kterou na kontě momentálně má.

christian
Kontaktovat uživatele:

Re: Kompatibilita Cash mod z phpBB 2 a phpBB 3

Příspěvek od christian » čtv 16. srp 2007 13:55:29

No jedna moznost je upravit si ten konvertor (ten je pekne napsan), aby prevedl stara data cash modu do tabulek cash modu pro 3.0. Chce si to udelat analyzu tabulek..
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.

Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)

rakosniik

Příspěvek od rakosniik » pát 17. srp 2007 21:07:47

Mohl byste tu úpravu té modifikace trochu upřesnit? nějak moc si nedokážu představit, jak bych to měl upravit :-)
Nemám s Cash modem pro phpBB3 zkušenosti, takže podobnou úpravu jsem ještě nedělal...
A ještě jsem se chtěl zeptat, když jsem se díval na popis toho modu, tak tam bylo, že je kompatibilní s phpBB3 RC4 (proSilver a subSilver2). Znamená to, že bude fungovat i na stylech založených na těch dvou, nebo nebude fungovat na žádném jiném, než jsou ty dva? Pokud bych totiž dal na forum jiný vzhled než jsou ty dva standardní, tak bych byl rád, kdyby tam fungoval i Cash mod.

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » pát 17. srp 2007 21:51:34

Väčšina štýlov na Olympus vychádza buď z prosilveru alebo subSilveru2, takže by každý MOD mal byť funkčný s ktorýmkoľvek štandardným štýlom pre Olympus.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

rakosniik

Příspěvek od rakosniik » sob 18. srp 2007 18:20:26

Aha, děkuji. Teď už jen znát tu úpravu.

Zamčeno