No user-friendly to ale nazveš jen těžko...
Jinak je vás tu dost a je to spíš diskuze...někdo tedy chce vytvořit konvertor e107->phpBB3? Jako problém to takový není, samozřejme ale se převedou jen data, které chce fórum
Chyb jako máku..
Re: Chyb jako máku..
Kdybych měl čas nastudovat pořádně php a sql tak si pluginy budu dělat podle sebe..Teď zvládám najít a opravit chyby nebo spíš překlepy v hotových pluginech a počešťovat si je....Tom@S píše:ja by som nechcel aby boli mody instalovane sposobom ako ma e107,drupal,joomla chyba mi tam vlastní kreativita kde kam co dat atd poste upravi si to posvojom
no ja sa postupne ucim php,html,css a tak sa to snazim davat do kopy ale mody nepotrebujem kodovat ked porovnam 2 a 3 tak tolko modov v tom vidim uz zakomponovanych ze nepotrebujem dalsich 10 domodovat staci iba par estetickych funkcii ako seo a pripadne mody vhodne pre zameranie fora inak nic viac
Hledal jsem konvertory mezi e107 a phpBB...našel jsem jediný funkční konvertor a to směrem phpBB -> e107...nebo jsem špatně hledal a existuje nějaký obráceným směrem ?
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Skús tieto sekcie Move or convert my board a Job done: Move or convert my board. Vyzerá to tak, že tam viacerí konvertovali e107 do phpbb2.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)