Dobrý den,
když si udělám vlastní stránku, naleznu jí třeba na www.greenbook.cz/index.php/neco.php
Jak udělám, abych jí nalezl na www.greenbook.cz/neco.php?
P.S. Fórum jsem dostal na hlavní stránku tak, že jsem adresář PHPBB3 přejmenoval na index.php, není to tím? A jestliže je to tím, jak ho přejmenovat, aby se fórum zobrazovalo na hl. stránce a šli i správné pozice stránek?
Děkuji, Redworker.
Vlastní stránka v PHPBB - pozice
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Vlastní stránka v PHPBB - pozice
Išlo by to urobiť tak, že by so pomocou .htaccess nastavil dal vynútenú URL... Ale bola by to dobrá blbosť...neviem prečo nedáš to fórum normálne na greenbook.cz/
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
Jak to udělat, abych to udělal to greenbook.cz/ - myslíš přejmenovat ten adresář?
Nie, načo tam mať vôbec adresár, však to daj do rootu...
🔔
Pardon, ale jak to jde udělat přes to .htacces?
Děkuji, Redworker.
Edit: Udělal bych to i tak jak jste mi říkali, ale mám adresář takovýto: www/PHPBB/fórum
Mám to tedy udělat jenom PHPBB/fórum? Ale to by mi to zase napsalo, že nemám index...
Děkuji, Redworker.
Edit: Udělal bych to i tak jak jste mi říkali, ale mám adresář takovýto: www/PHPBB/fórum
Mám to tedy udělat jenom PHPBB/fórum? Ale to by mi to zase napsalo, že nemám index...
-
Culprit
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak ti radil Thinky, přesunout všechny soubory o adresář výše. Pak budeš mít přesně to co chceš a budeš to mít OK.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»