Zdravim
V poslednej verzii 3.0.6. pribudla nova skupina "Nedavno registrovaní užívatelia". Ma opravnenia len na čitanie čo je niekedy dobre, lebo sa najdu noví členovia ktorý hned po registrácii zakladajú nove temy ktore už su davno založene, namiesto toho aby použili funkciu hladať poprípade aby najprv venovali nejaký ten čas na dôkladné prečítanie fóra aby sa dokazali orientovat.
Chcem sa spýtaš, ak ju nastavim ako vychodziu pre všetky novoregistrovaných členov ako nasledne nastaviť aby po nejakom čase /povedzme po troch dnoch od registracie/ automaticky prešiel tento člen do skupiny "Registrovaní užívatelia" ktorí už majú oprávnenie prispevať do fora, posielať SS a tak.
Dik za odpoved
Nedávno registrovaní užívatelia
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Nedávno registrovaní užívatelia
O tom jsem psal a vyřešil zde.
Zůstává mě ale problém na který nikdo zatím neodpověděl, že uživatelé registrovaní uživatelé ( před update ) i s 0 příspěvky mohou nyní psát bez omezení jelikož jsou pouze ve skupině: registrovaní uživatelé.
Lze někde vybrat všechny uživatele ze skupiny: registrovaní uživatelé s 0 počtem příspěvků a přidat je i zároveň do skupiny: noví členové fóra
Já na to zatím nepřišel.
Zůstává mě ale problém na který nikdo zatím neodpověděl, že uživatelé registrovaní uživatelé ( před update ) i s 0 příspěvky mohou nyní psát bez omezení jelikož jsou pouze ve skupině: registrovaní uživatelé.
Lze někde vybrat všechny uživatele ze skupiny: registrovaní uživatelé s 0 počtem příspěvků a přidat je i zároveň do skupiny: noví členové fóra
Já na to zatím nepřišel.
Naposledy upravil(a) LeClair dne ned 03. led 2010 21:58:12, celkem upraveno 1 x.
No ty sa zaoberaš počtom príspevkov, mňa to zaujima z časoveho hladiska.
Už vidím. Časové omezení není. Leda nějaký mód pokud takový existuje.