Zdravím. Nevíte o nějakém patchy nebo kde mám nastavit aby mohli lidé editovat své přizpevky ?? mě to nejde. I když nastavím že lze editovat treba hodinu dvě tak mi to hned po vytvoření nejde.
Salsho
Nelze editovat
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Nelze editovat
Adminsitrace -> Oprávnění -> Skupinová oprávnění fór
Tam vybereš Registrované uživatel a všechny fóra, zkontroluješ jestli má nastavenou správnou roli.
Tam vybereš Registrované uživatel a všechny fóra, zkontroluješ jestli má nastavenou správnou roli.
dík ale nepomohlo. Tam koukam . Mají běžné funkce a tam to editování ani není
další napady ?
Administrace -> záložka "Uživatelé a skupiny" -> v levém sloupci najdi "Skupinové oprávnění for" -> vyber požadovanou skupinu ( předpokládám že skupinu "Registrovaní uživatelé") -> klikni na odeslat -> při výběru for vyber požadovaná fora nebo zaklikni "všechny fora" -> zase klikni na odeslat -> poté u for je "Role" a vedle rolovací menu tam stačí vybrat "běžný přístup" nebo klikni na "pokročilé oprávnění" -> klikni na záložku "činosti" a u "Může upravovat vlastní příspěvky" zaklikni ANO
Snad sem ti nezamotal víc hlavu ale takto mi to vždy jde ;)
Snad sem ti nezamotal víc hlavu ale takto mi to vždy jde ;)
zakliknutý to tam je a prostě to nejde Xd . Udělal jsem všechno koukam že registrovaní mají bežný přístup i to maj zakliklí. to samý administrátor a taky to nejde
Zkontroluj existenci obrázku pro upravení příspěvku. 
Lvlup.cz - nový český herní web...