phpbb Arcade MOD

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
Lamasek

phpbb Arcade MOD

Příspěvek od Lamasek » pát 13. lis 2009 19:06:35

Zdravim, už jsem udělal kámošům spoustu fór ale až teď se vyskytl problém se kterým si nevím rady. Jedná se o to že po instalaci Arcade MODu ( http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=685225 ) se mi při rozbalování her zobrazí níže uvedené chyby. Co jsem z toho vykoukal tak má jen problém nakopírovat soubory do složky, na atributy složky jsem se koukal a jsou v pořádku.

Budu velmi vděčný za každou inteligentní odpověď.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 53: mkdir() [function.mkdir]: Unable to access ./../arcade/gamedata/BadMoonRisingv32Th/
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy() [function.copy]: Unable to access ./../arcade/gamedata/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th.txt
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy(./../arcade/gamedata/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th.txt) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy() [function.copy]: Unable to access ./../arcade/gamedata/BadMoonRisingv32Th/index.htm
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy(./../arcade/gamedata/BadMoonRisingv32Th/index.htm) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy() [function.copy]: Unable to access ./../arcade/gamedata/BadMoonRisingv32Th/v32game.txt
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy(./../arcade/gamedata/BadMoonRisingv32Th/v32game.txt) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 53: mkdir() [function.mkdir]: Unable to access ./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy() [function.copy]: Unable to access ./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th.php
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy(./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th.php) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy() [function.copy]: Unable to access ./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th.swf
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy(./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th.swf) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy() [function.copy]: Unable to access ./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th1.gif
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy(./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th1.gif) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy() [function.copy]: Unable to access ./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th2.gif
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy(./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/BadMoonRisingv32Th2.gif) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy() [function.copy]: Unable to access ./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/index.htm
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/functions_files.php on line 79: copy(./../arcade/games/BadMoonRisingv32Th/index.htm) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/czech-war.cz/domains/www/includes/functions.php:3247) in /var/www/czech-war.cz/domains/www/adm/index.php on line 150

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/czech-war.cz/domains/www/includes/functions.php:3247) in /var/www/czech-war.cz/domains/www/adm/index.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/czech-war.cz/domains/www/includes/functions.php:3247) in /var/www/czech-war.cz/domains/www/adm/index.php on line 153

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/czech-war.cz/domains/www/includes/functions.php:3247) in /var/www/czech-war.cz/domains/www/adm/index.php on line 154

EDIT: Omlouvám se, nějakym nedopatřením jsem to odeslal do nespávné sekce. Mohu poprosit moderátory o přesunutí do správné sekce?
Naposledy upravil(a) Thinky dne ned 15. lis 2009 10:47:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příspěvek zamknut.

Thinky
Kontaktovat uživatele:

Re: phpbb Arcade MOD

Příspěvek od Thinky » ned 15. lis 2009 10:46:40

1. Viděl bych to na špatnou instalaci hry. Přidala se do databáze, ale není přístup k danému souboru v ftp...

2. Podle domény předpokládám, že se jedná o budoucí warez fórum, fórum však nemá žádné kategorie...pokud se prokáže v budoucnu warez, bude ti omezena podpora ;-)
Lvlup.cz - nový český herní web...

Lamasek

Příspěvek od Lamasek » ned 15. lis 2009 14:18:35

1. Bohužel toto vypisuje každá hra, nikdy jsem s timto MODem neměl problémy až teď. Zkoušel jsem nahodit zálohu a nainstalovat co celé znovu ale ani to nepomohlo jediný co mi dělá starosti je při ověřování modu přez install je toto:
PHP setting curl is installed:
Optional - This setting is optional, however it is recommended that curl library is installed on your server if you want to use the download games module in the acp.
Sice je tam napsáno že je to libovolné ale problém by mohl být možná v tom, na AJ nejsem nejlepší tak jsem to projel googlem a ten mi nic smysluplného nevyhodil.

2. Ano dle domény tam měl být warez ale po té co kámoš zjistil že je trh "přesycen" forama se na to vyprd a dovolil mi si tam udělat "pískoviště" :)

Otakar Pěnkava
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Otakar Pěnkava » čtv 19. lis 2009 19:42:46

Lamasek píše:Ano dle domény tam měl být warez ale po té co kámoš zjistil že je trh "přesycen" forama se na to vyprd a dovolil mi si tam udělat "pískoviště" :)
To zjistil brzo.
Starám se o projekt phpBB.cz od doby, kdy jsem jej zachránil před zaniknutím. Pomůžete mi a dostaneme jej zase nahoru?
Přes soukromé zprávy neposkytuji podporu. Napište do fóra, kde vyřešení problému může pomoci ostatním.

Zamčeno