Hladam mody...
Hladam mody...
Potreboval by som mod ktory mi na fore Prida VIP Site Admin Admin Moderator , nieco take kde sa da nastavit aj ich farba . Dakujem
Přesunuto do správné sekce. Tyler Durden.
Přesunuto do správné sekce. Tyler Durden.
Tohle ty hledáš ;)
http://www.phpbbhacks.com/download/3448
http://www.phpbbhacks.com/download/3448
Re: Hladam mody...
To se nastavuje v administraci -> hodnocení.
Když budeš chtít někomu přidělit nějakou speciální hodnost, tak dej administraci uživatelů, vyber nick uživatele a uplně někde dole mu to nastavíš.
Když budeš chtít někomu přidělit nějakou speciální hodnost, tak dej administraci uživatelů, vyber nick uživatele a uplně někde dole mu to nastavíš.
-
needsupport
ani jeden ste ho nepochopili zrejmne. on je novacek a nevi co chce. ja vam to zkuisim vysvelit ;)
nejde o zadne hodnoceni tudiz o skupiny lidi ;)
na Warforu kdyz se prihlasite a sjedete dolu mate tam Admin,Moderator,VIP atd atd. tohle on chce a chci to i ja ale zadny mod to neresi je to jen v nastaveni Phpbb. tak doufam ze jste uz pochopili co on chce
nejde o zadne hodnoceni tudiz o skupiny lidi ;)
na Warforu kdyz se prihlasite a sjedete dolu mate tam Admin,Moderator,VIP atd atd. tohle on chce a chci to i ja ale zadny mod to neresi je to jen v nastaveni Phpbb. tak doufam ze jste uz pochopili co on chce
Najít ten text v souboru, který si měl otevřít. Normálůně pře CTRL+F, najde ti to ale jen kus řádku, protože puvodni je mnohem delší, pak začněš s upravami popsanými dál.Exodus píše: #-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
# this is a partial search : the full line is longer
#
SET " . $username_sql . $passwd_sql . "user_email = '" . str_replace
#
prosim co mam spravit s tymtodakujem
-
michal2287
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
instalace tabulky *16*rasice píše: Couldn't obtain who is online ranks data
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'rajforum.WHOSONLINE_RANKS_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM WHOSONLINE_RANKS_TABLE ORDER BY whosonline_rank_order
Line : 267
File : admin_ranks_whosonline.php
Co s tím teď??
Kód: Vybrat vše
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
CREATE TABLE `phpbb_whosonline_ranks` (
`whosonline_rank_id` tinyint(4) NOT NULL auto_increment,
`whosonline_rank_name` varchar(50) NOT NULL default '',
`whosonline_rank_color` varchar(9) NOT NULL default '',
`whosonline_lang_key` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`whosonline_rank_order` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`whosonline_rank_id`)
) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=20 ;
#
#
INSERT INTO `phpbb_whosonline_ranks` VALUES (1, 'Test', 'red', 0, 10);
#
#
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_whosonline_color int(11) DEFAULT '0' NOT NULL;
#
#
ALTER TABLE `phpbb_groups` ADD `group_color` smallint(8) DEFAULT '0' NOT NULL ;
#
#
INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('allow_group_index', '0');s tímhle modem mám následující problém..nevím, jak udělat, aby se mi na první stránce fora vedle nápisu administrátor a moderátor objevil ještě ten, co chci....například V.I.P. apod...pls poraďte, co kde mám všechno povolit nebo napsat....jména účastníků po přiřazení hodnosti s emi obarví správně, ale nedokážu tam dostat, co ta hodnost vyjadřuje v těch hranatých závorkách...
-
BigSnake353
damacon píše: s tímhle modem mám následující problém..nevím, jak udělat, aby se mi na první stránce fora vedle nápisu administrátor a moderátor objevil ještě ten, co chci....například V.I.P. apod...pls poraďte, co kde mám všechno povolit nebo napsat....jména účastníků po přiřazení hodnosti s emi obarví správně, ale nedokážu tam dostat, co ta hodnost vyjadřuje v těch hranatých závorkách...
ked ten mod uspešne nainstaluješ tak v administrácii for avtvoríš tie nove hodnotenia ako napr V.I.P. atd.