Rozlišení
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Rozlišení
Zdravím narazil jsem na takovy problém.U lidí který maji menši rozlišení maj forum roztáhlí ja mám rozlišení na plno a mám forum v pohodě, ale slyšel jsem od pár lidí tyto stížnosti.Nejde to nějak udělat, aby nezáleželo na rozlišení monitoru ? a stavba fóra se zachovala ? děkuji
- Otakar Pěnkava
- Administrátor

Re: Rozlišení
Myslíš cca aby fórum mělo okraje za každého rozlišení?
Starám se o projekt phpBB.cz od doby, kdy jsem jej zachránil před zaniknutím. Pomůžete mi a dostaneme jej zase nahoru?
Přes soukromé zprávy neposkytuji podporu. Napište do fóra, kde vyřešení problému může pomoci ostatním.
Přes soukromé zprávy neposkytuji podporu. Napište do fóra, kde vyřešení problému může pomoci ostatním.
jj presne to myslim, aby se forum do sirky neroztahoval pri mensim rozliseni.Peto je to ono ?Whispere píše:Myslíš cca aby fórum mělo okraje za každého rozlišení?
-
Kamahl
- Kontaktovat uživatele:
daj odkaz na fórum. z tvojho príspevku mám pocit že tvoje fórum má fixnú šírku cca 970px, čiže na 1024*768 rozlíšení je fórum na celý monitor, a na vyšších je už užšie. to sa dá vyriešiť iba tak, že dáš fóru 800px a bude aj na 1024 trochu užšie, ale vždy bude opticky širšie na menšom monitori, aj keď v podstate šírka je rovnaká, ide len o voľné miesto okolo.. alebo môžeš spraviť šírku na % z rozlíšenia. ale daj ten link najprv