nemůžu se dostat na fórum

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
kronas

nemůžu se dostat na fórum

Příspěvek od kronas » pon 11. kvě 2009 13:04:33

Mám problém, založil jsem si na wz,cz stránku a nainstaloval jsem si fórum.všechno proběhlo bez problémů a po dokončení instalace jsem odtranil složku instal a spustil fórum. Projížděl jsem si nastavení fóra, a založil první příspěvek. V té chvíli mně však vyskočila chyba

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Access denied for user 'kronas'@'mars' (using password: YES) [1045]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Skusil jsem to několikrát aktualizovat a nic se nedělo, pořád toato chybová hláška.Pak jsem na asi 10 minut odešel a když jsem se vrátil tak jsem to skusil znovu a ono se to rozjelo. tato situace se někoikrát opakovala a ještě stále se opakuje, chvíli to jede a chvíli ne. nevíte kde je rpoblém a případně jak ho vyřešit?

Kamahl
Kontaktovat uživatele:

Re: nemůžu se dostat na fórum

Příspěvek od Kamahl » pon 11. kvě 2009 14:09:55

problém je vo free hostingu, ak chceš fórum, odporúčam zakúpiť hosting na rok, dnes už vôbec nie sú drahé.

nfg

Re: nemůžu se dostat na fórum

Příspěvek od nfg » pon 11. kvě 2009 22:39:47

Přesně tak, na placených je dobrá podpora (24 hod denně)
Nechci spamovat, ale dobrý webhosting se mi zdá kapusta.cz
S technickou i cenami jsem spokojen.

Zamčeno