Jak zmenit šířku fora ??
Pravidla fóra
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
Při popisu chyb uvádějte přesný název stylu, verzi (pokud je známá) a zdroj, ze kterého jste styl stáhli.
Jak zmenit šířku fora ??
Zdarec potřebuju poradit pokud někdo bude vedět v některých stylech jde nastavit pevná šířka fora jako třeba tady na tom foru zmenou kodu ale u Aqua Glass tento soubor není a nevim kde to zmenit
Re: Jak zmenit šířku fora ??
Budeš muset celé fórum obalit do jednoho divu.
Začátek dáš za <body> v overall_header.html a konec do overall_footer.html před </body>
Pak pro ten div(přiřádíš mu id=) v stylesheet.css nastavíš odpovídající šířku přes width:
Začátek dáš za <body> v overall_header.html a konec do overall_footer.html před </body>
Pak pro ten div(přiřádíš mu id=) v stylesheet.css nastavíš odpovídající šířku přes width:
-
Kamahl
- Kontaktovat uživatele:
jednoduchsie sa to neda.. a okrem toho vznikne kopa problemov s imgs a textami.. take jednoduche ako hodit to do divu to nie je.. ja mam jeden template s configom kde si sirku nastavujemNávštěvník píše:a česky by to nešlo pls??
Tak takhle mi to teda v prosilver phpBB3 nevalí, a to jsem zkoušel psat to css i přímo k tagu <div style=" width: 800px"> vse v body</div>ameeck píše:Budeš muset celé fórum obalit do jednoho divu.
-
WhiteWolfSix
- Kontaktovat uživatele:
Téma presunutá do vhodnejšej sekcie.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
KECAL JSEM!!!! Funguje to krásnědibur píše:Tak takhle mi to teda v prosilver phpBB3 nevalí, a to jsem zkoušel psat to css i přímo k tagu <div style=" width: 800px"> vse v body</div>ameeck píše:Budeš muset celé fórum obalit do jednoho divu.
Takže jsem se pokusil vycentrovat forum a vubec to nešlo. Nechtělo se to pohnout. Text mezi hlavičkou a fórem zareagoval ale jinak nic. Řekl jsem si tedy, že zkusím čistější cestu přes upravu /styles/prosilver/theme/common.css a využiju divu s id=wrap co je v hlavičce (a pokud jsem správně pochopil je přes celé fórum). Nastavil jsem tedy u něho tyto vlastnosti:
text-align: left; je z duvodu, že jsem v body měnil též css. Počítal jsem totiž s vlastnosti IE. Zde je body:
Jenže, forum na to nezareagovalo ani po vymazani CACHE. Tak jsem se pak tady v jendom přispěvku dočetl, že musím ještě obnovit skin v ACP. Obnovil jsem tedy skin... ale stále žádná reakce. Má někdo nápad co dělám špatně?
------------------------
editace o chvili pozděj:
dal jsem znovu refresch stranky po 5 minutach a zareagovalo to. Zrušilo se odsazeni od stran, ale to je vše. široký je to přes 1240 pixelů nejmíň.
------------------------
editace o 30 minut pozděj:
Tak OK. Omlouvám se za spaming (snad to někomu přijde vhod). Metoda s upravou common.css uspěla. Moje chyba byla v tom, že jsem u šířky neuvedl 900px ale jen 900 což je blbý překlep a stál mě skoro hodinu života. V kodu výše tuto chybu opravuji, kdyby to někdo někdy kopíroval a taky tam odkomentovávám zbytečně zakomentovanou část.
SHRNUTÍ: vycentrování (vystředování, vystředění, vycentrovat, vystředovat) a nastavení pevné šířky u phpBB3 a skinu prosilver(i Bl@ck) jde dosáhnout změnou /styles/prosilver/theme/common.css (dle kódu výše) a následně se pro projevení změny musí najet do Administratorskeho prostředí (ACP) a tam v záložce styly > skin > a dát obnovit skin prosilver... (vyzkoušeno na IE7 a Mozilla Firefox 3.0.5)
Kód: Vybrat vše
#wrap {
padding: 0 20px;
min-width: 650px;
width: 950px;
text-align: left; /* volba z duvodu IE*/
margin: 0 auto;
}
Kód: Vybrat vše
body {
/* Text-Sizing with ems: http://www.clagnut.com/blog/348/ */
font-family: Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif;
color: #828282;
background-color: #FFFFFF;
/*font-size: 62.5%; This sets the default font size to be equivalent to 10px */
font-size: 10px;
margin: 0;
padding: 12px 0;
text-align: center; /* volba z duvodu IE*/
}
------------------------
editace o chvili pozděj:
dal jsem znovu refresch stranky po 5 minutach a zareagovalo to. Zrušilo se odsazeni od stran, ale to je vše. široký je to přes 1240 pixelů nejmíň.
------------------------
editace o 30 minut pozděj:
Tak OK. Omlouvám se za spaming (snad to někomu přijde vhod). Metoda s upravou common.css uspěla. Moje chyba byla v tom, že jsem u šířky neuvedl 900px ale jen 900 což je blbý překlep a stál mě skoro hodinu života. V kodu výše tuto chybu opravuji, kdyby to někdo někdy kopíroval a taky tam odkomentovávám zbytečně zakomentovanou část.
SHRNUTÍ: vycentrování (vystředování, vystředění, vycentrovat, vystředovat) a nastavení pevné šířky u phpBB3 a skinu prosilver(i Bl@ck) jde dosáhnout změnou /styles/prosilver/theme/common.css (dle kódu výše) a následně se pro projevení změny musí najet do Administratorskeho prostředí (ACP) a tam v záložce styly > skin > a dát obnovit skin prosilver... (vyzkoušeno na IE7 a Mozilla Firefox 3.0.5)
-
wlcik
Ja len ze sa chcem podakovat autorovi navodu. Funguje mi to perfektne.
Tohle mi funguje, ale poradí mi někdo jak to nastavit i u subsilver2 nebo jiných stylech.
common.css jsem jinde nenašel
common.css jsem jinde nenašel
- gmvasek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Subsilver se liší od prosilveru celou stavbou stylu. Proto nejdou postupy pro prosilver aplikovat na subsilver a naopak.
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEURGUJTE podporu.
Mám dotaz, má někdo návod jak změnit šířku fóra por Acidtech red?
- gmvasek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Tuším že se to tady na fóru už rešilo, takže hledej...
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEURGUJTE podporu.
NEURGUJTE podporu.