Problém s templatem

Zde můžete diskutovat o nové verzi phpBB nebo jejím překladu.
Zamčeno
nfg

Problém s templatem

Příspěvek od nfg » stř 08. dub 2009 21:59:29

Zdravím!
Mám takový problém:
Nainstaloval jsem si styl "Revolution" http://demo.phpbb3styles.net/revolution
Snažím se změnit pozadí z šedého na vlastní (obrázek background.gif). Snažil jsem se editovat snad všechny css soubory a nastavti background url (obrazek) repeat . Bohužel jsem nenašel místo, kam bych tento kód mohl strčit tak aby to fungovalo...
Zkoušel jsem dokonce smazat i všechny css soubory, styl na fóru vypadal stále stejně !!!
Jelikož jsem z toho fakt vedle, rozhodl jsem se poptat Vás. Prosím poraďte mi jak změnit background u tohoto stylu.
Díky moc!

$The

Re: Problém s templatem

Příspěvek od $The » stř 08. dub 2009 22:10:44

Najprv musíš nainštalovať štýl,potom sa zmení.(ak si inštaloval) mrkni či si náhodou nezmeni písmeno/príponu...to je záhadné...mimochodom: link na fórum..
Support pre OS Windows XP

Kód: Vybrat vše

int __stdcall api(int asp,int ddrl);

nfg

Příspěvek od nfg » čtv 09. dub 2009 0:25:54

tady je link http://www.montypython.cz/forum
Pokusil jsem se tam dát to pozadí.
v colors.css jsem upravil kód tak aby se v pozadí repeatoval obrázek background.gif. Bohužel mi to udělalo jen jeden "řádek" mého pozadí (viz link, modrý proužkovaný "obrázek")

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » čtv 09. dub 2009 7:12:17

$The píše:Najprv musíš nainštalovať štýl,potom sa zmení.(ak si inštaloval) mrkni či si náhodou nezmeni písmeno/príponu...to je záhadné...mimochodom: link na fórum..
Nie je to žiadna záhada. Po každej zmene v súboroch css je nutné obnoviť štýly cez administráciu.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

damian_cz

Příspěvek od damian_cz » pát 26. úno 2010 19:47:56

To opakování obrázku pozadí by mě zajímalo taky, jde mi o to, že obrázek má řekněme 128x128px a já bych jím chtěl vyplnit celé pozadí, jde to? Popřípadě jak na to? A je to v colours.css, nebo common.css?
Jo a ještě jedna věc která souvisí - když dám ten obrázek do IMAGESET, jakou cestu mám zadat do background-image? Je to "./styles/prosilver/imageset/background.gif"?
Samozřejmě že je potřeba aby pozadí sahalo po celé výšce fóra (která se bude ještě měnit).
Mimochodem - jde o pozadí použité i pro web, pokud by to šlo třeba jen provázat....

Styl => prosilver

Prosím o radu pro úplného začátečníka..... :-|
Díky moc...

UŽ SE MI TO PODAŘILO VYŘEŠIT
(bylo to jen o cestě k .img...)

Zamčeno