html maily
-
eternity66
html maily
Zdravím, nedávno jsem tu našel nějaký MOD na podporu odesílání html mailů. Mohl bych někoho poprosit o pomoc si ji na fórum nainstalovat? Myslím že by to uvídalo více lidí, protože maily z PHPBB fór jsou celkem nudné tím prostým textem.

Re: html maily
Přesunuto do správné sekce.
-
eternity66
Nevim jestli je moje prosba, ktery ma zamer jen odkazat na stahnuti modu + pripsani dvou az tri bodu jak ho implantovat pracovni prilezitostiameeck píše:Přesunuto do správné sekce.
Jen docela dost verim, ze prave tento nedostatek ve foru musi vadit hodne velkemu procentu uzivatelu, tak nevim proc se tim trochu nezabyvat.
Teď čiště diskuzně. Za dobu co dělám s phpBB, jak tady tak na phpBB.com si nikdo nestěžoval na běžné maily co chodí. Nikdy nebylo třeba je stylovat.
Jediné dotazy co jsem viděl byly ohledně hromadné zprávy, někdo chtěl mít vlastní zpravodaj nastylovaný.
Jediné dotazy co jsem viděl byly ohledně hromadné zprávy, někdo chtěl mít vlastní zpravodaj nastylovaný.
Jediné maily nastylované v html chodia mi len SPAMy (T-Mobile a pod.).Ja v maily potrebujem mať iba dôležité veci žiadnu grafiku by mi tam netrebalo...
Support pre OS Windows XP
Kód: Vybrat vše
int __stdcall api(int asp,int ddrl);
-
eternity66
Tento pozoruhodny objev jsi priste usetri a rovnou nereaguj. Nevim co ti na to odpovedet, ale snad na to jednou prijdes sam$The píše:Jediné maily nastylované v html chodia mi len SPAMy (T-Mobile a pod.).Ja v maily potrebujem mať iba dôležité veci žiadnu grafiku by mi tam netrebalo...
Ale pravdu povediac je to pravda...dostavam reklamu od Adobe (v HTML),reklamu od T-Mobile (HTML)...ešte?..
...
-
eternity66
Já mám PHPBB již pár let a hodné lidí co právě jakékoli informace dostává skrze maily si stěžuje a co jen jád ostávám z ostatních fóry ty prosté texty tak se opravdu není čemu divit. Vše je strohé a jednotvárné. Snažím se k tomu přistupovat nejen neuhleduplně abych to měl nejjedodušší já někomu něco poslat, ale čtu co mi posílají lidi a to si myslím že si dávám i tak celkem záležet na přehlednosti. Prostě pokud má někdo odvahu vyjet ten MOD a připsat pár bodu jak to nainstalovat tak veřím že to na škodu nebude. Děkuji předem za zájem, nikoli prostou debatu o teorii.ameeck píše:Teď čiště diskuzně. Za dobu co dělám s phpBB, jak tady tak na phpBB.com si nikdo nestěžoval na běžné maily co chodí. Nikdy nebylo třeba je stylovat.
-
eternity66
Nevim jak to vysvetlit blbci kdyz do tohoto tematu plete nejaky SPAM a spojuje ho s HTML$The píše:Ale pravdu povediac je to pravda...dostavam reklamu od Adobe (v HTML),reklamu od T-Mobile (HTML)...ešte?.....
ps: obrat se na svyho providera popripade filr kde mas mail schranku a neplet to do PHPBB a uz vubec do formatu HTML s timto tematem, jses uplne vedle...
btw. mohol by som skúsiť ti ho vytvoriť...
máš nejaký nápad?...
máš nejaký nápad?...
-
eternity66
Nerad bych nekoho urazil, ale ty vypadas ze zvladnes napsat tak prispevek, nator vytvorit MOD. Mimochodem me jde jen o to ho implantovat na nejnovejsi verzi trojky PHPBB.$The píše:btw. mohol by som skúsiť ti ho vytvoriť...
máš nejaký nápad?...
Kdybych takový MOD znal nebo viděl, už bych na něj dávno odkázal. Mně je víceméně jedno kdo co má na fóru, od toho je taky administrátor a já tam nemám co dělat. Proto ten disclaimer na začátek mého příspěvku.eternity66 píše:Já mám PHPBB již pár let a hodné lidí co právě jakékoli informace dostává skrze maily si stěžuje a co jen jád ostávám z ostatních fóry ty prosté texty tak se opravdu není čemu divit. Vše je strohé a jednotvárné. Snažím se k tomu přistupovat nejen neuhleduplně abych to měl nejjedodušší já někomu něco poslat, ale čtu co mi posílají lidi a to si myslím že si dávám i tak celkem záležet na přehlednosti. Prostě pokud má někdo odvahu vyjet ten MOD a připsat pár bodu jak to nainstalovat tak veřím že to na škodu nebude. Děkuji předem za zájem, nikoli prostou debatu o teorii.ameeck píše:Teď čiště diskuzně. Za dobu co dělám s phpBB, jak tady tak na phpBB.com si nikdo nestěžoval na běžné maily co chodí. Nikdy nebylo třeba je stylovat.
Můžu ti tak ještě doporučit zkusit fórum 3.0.x MOD Requests na phpBB.com
Jinak prosím klid pánové, není důvod se osočovat
-
eternity66
Bavim se o tomto MODu:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=985195
jen mi to neslo zprovoznit ...
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=985195
jen mi to neslo zprovoznit ...
- gmvasek
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
Jenže ty jsi neřekl že chceš stylovat hromadné maily.
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
Jak ti to nešlo sprovoznit?...
Máš tam návod:
1. stáhnout,unzipovat
2. nahodit do rootu fóra
3. premazat cache...
Máš tam návod:
1. stáhnout,unzipovat
2. nahodit do rootu fóra