Cash mod a memberlist

Vaše dotazy, potíže nebo diskuze k phpBB3 MODům patří sem
Pravidla fóra
Nikdy na fóru nezveřejňujete své údaje (uživ. jméno a heslo) k vaší databázi a FTP, riskujete tím mnoho věcí. Od zneužití po zničení vašeho systému. Pokud je to opravdu nutné, tak doporučujeme vytvořit dočasný FTP účet pro ty potřebné soubory.

Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com, jejich seznam najdete zde.
Zamčeno
Tsora

Cash mod a memberlist

Příspěvek od Tsora » ned 22. úno 2009 20:06:07

Nainstaloval jsem si tento cash mod. Je dobrý. Mám však problém a to takový, že podletohoto návodu se v memberlist_body.html nezobrazí počet peněz. Vše jsem důkladně zkontroloval, cashe i styly pročistil a nic.

Prostě se vytvoří panel, ale prázdný, chybí tam údaje.

Neuměl by mi někdo poradit? 8-)
Naposledy upravil(a) Kamahl dne ned 22. úno 2009 20:22:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: téma presunutá do správnej sekcie

Kamahl
Kontaktovat uživatele:

Re: Cash mod a memberlist

Příspěvek od Kamahl » ned 22. úno 2009 20:09:12

už som ti na to odpovedal, problém je v php súboroch CASH modu. nabudúce mi nepíš na PM keď sa potom pýtaš aj tu

Tsora

Příspěvek od Tsora » ned 22. úno 2009 20:10:54

Problém je PHP súboroch...

To asi nevim! Já hledám řešení a ne odpověď, vím, že to jde upravit, tak zde prosím o pomoc, popřípadě návod, jak co upravit a ne radu, že ti nemám psát PM ;)

Kamahl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamahl » ned 22. úno 2009 20:26:35

čítal si pravidlá?
k. Není dovoleno žádat o podporu týmu přes soukromé komunikační kanály. Podpora je poskytována pouze na fóru v odpovídajících sekcích.
Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com
Okrem toho si zaradil zle tému, a nehľadal. Tento problém sme tu už riešili a došli sme k záveru že tento MOD. neodporúčame inštalovať. Takže keď sa nesnažíš hľadať, myslíš že niekto z podpory si tento MOD naštuduje, nájde bug a opraví ho? :)

Tsora

Příspěvek od Tsora » ned 22. úno 2009 20:33:18

1. Psal jsem ti ohledně tvého postu na tom webu. Kdyby to bylo pro všechny, napíšu to na fórum, ale mohl si například zjistit, že tvůj návod má chybu a ještě bys mi poděkoval.
2. Proč jste to tu tedy už řešili, když to není schváleno?

Navíc mě vůbec nezajímá, jestli to doporučujete nebo ne. Zeptal jsem se na otázku a zatím čtu jen tvoje spamy. Udělá-li ti to dobře, ukaž jaké jsi... a lockni to ;) Přijdu na to sám, když to tu nikdo neumí (možná se někdo ozve a budu mu vděčný)...

Kamahl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamahl » ned 22. úno 2009 20:41:37

Poprosím link na fórum s tým nainštalovaným cash modom :)

Tsora

Příspěvek od Tsora » ned 22. úno 2009 22:03:47

Momentálně připravuji. Bude to diskuzní fórum zaměřené na hry, jako GTA, NHL, Stronghold... ;) Nebuj, warez u mě nehledej ;)

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » ned 22. úno 2009 22:20:18

Pokiaľ mi je známe, tento MOD je v tejto verzii veľmi problematický a my nemáme prostriedky, aby sme hladali a opravovali chyby v MODoch, ktoré sú vo vývojovej fáze. Aj z tohto dôvodu je v tejto sekcii platné pravidlo "Oficiální podpora je z technických důvodů poskytována pouze MODům, které byly schváleny na phpBB.com..."
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Tsora

Příspěvek od Tsora » ned 22. úno 2009 22:36:03

Tak když je to takový problém... Jen mě fascinuje, že vy zde dokážete pomoci pouze úplným začátečníkům a nikomu jinému. Od toho sice podpora je, ale když už si hrajete na takový machry, tak se aspoň krapet snažte.

Klidně se přiznám, protože to není těžké zjisti, ano, jsem Mr. Atsor a ptal jsem se zde pod touto přezdívkou (já nebo můj zástupce) proto, že když jsem pod tou pravou vložil jakýkoliv dotaz, hned jste mě vyhodili s tím, že potřebuji pomoci s warez fórem, ale vedu více projektů a ne všechny jsou na warez zaměřená.

Fascinuje mě také Váš přístup. Když pominu tento topic, nikde jsem se nedozvěděl nic, co bych já nebo můj technik nevěděl. Odpovědi některých členů teamu jsou opravdu k zasmání a neberu to jen z mého názoru. Ale to je Vaše věc, i tak co si prohlížím jiné podpory (.com, .sk, .de), měli byste se nad sebou zamyslet a už jenom proto, že ne každý má jen jedno fórum. Jediný kdo tu umí krapet jednat je Nerdy, z toho si vemte příklad.

Chtěl jsem s Vámi jednat normálně, přišel jsem k vám vlídně a chtěl s Vámi ohledně phpBB3.cz spolupracovat, ale jak jsem poznal a poznávám já i můj tým, s Vámi se lze maximálně pohádat. Ohledně toho kopírování uživatele na phpbb3.cz jsem vše vyřešil vcelku rychle i s omluvou, kterou jsem chtěl po panu mistrovi WW6 smazat a ani to neudělal. Navíc si myslím, že jsem se nijak neprovinil vůči pravidlům nebo aspoň ne tak hodně.

Čemu jsem se ještě zasmál bylo to, že vy mi na podpoře nadáváte, že pomáháme adminům warez (že pane Culprite) a přitom sami stejnému uživateli podívíte podporu. Najděte si jej sami ;)

Pište si co chcete, nadávejte, ignorujte, smějte se, klidně se po...! Demokracie v tomto státě je a já svůj názor řekl. Nechtěl jsem spory a ani je dělat nebudu. Problémy jsem měl celkem dva a jeden je naštěstí vyřešen a na druhý dojdu. Ostatní se točí kolem nich...

WhiteWolfSix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WhiteWolfSix » ned 22. úno 2009 23:02:04

Tsora píše:Nechtěl jsem spory a ani je dělat nebudu. Problémy jsem měl celkem dva a jeden je naštěstí vyřešen a na druhý dojdu. Ostatní se točí kolem nich...
Nebudem sa vyjadrovať k celému obsahu Tvojho príspevku plného invektív, len mi nejako nejde do hlavy vyššie podčiarknutá veta. Ak príspevok plný invektív nepokladáš za vyrábanie sporov, tak už potom naozaj neviem.

Človek, ktorý má odvahu založiť phpBB podporu by nemal neustále chodiť sem po rozumy a sťažovať sa, že mu nie sme ochotní radiť s MODmi, ktoré sú vo vývoji.

P.S.: Téma prestala plniť svoju funkciu a tak ju zamykám. Zdrž sa akýchkoľvek invektív na adresu členov tímu.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)

Zamčeno