Příspěvek
od Tsora » ned 22. úno 2009 22:36:03
Tak když je to takový problém... Jen mě fascinuje, že vy zde dokážete pomoci pouze úplným začátečníkům a nikomu jinému. Od toho sice podpora je, ale když už si hrajete na takový machry, tak se aspoň krapet snažte.
Klidně se přiznám, protože to není těžké zjisti, ano, jsem Mr. Atsor a ptal jsem se zde pod touto přezdívkou (já nebo můj zástupce) proto, že když jsem pod tou pravou vložil jakýkoliv dotaz, hned jste mě vyhodili s tím, že potřebuji pomoci s warez fórem, ale vedu více projektů a ne všechny jsou na warez zaměřená.
Fascinuje mě také Váš přístup. Když pominu tento topic, nikde jsem se nedozvěděl nic, co bych já nebo můj technik nevěděl. Odpovědi některých členů teamu jsou opravdu k zasmání a neberu to jen z mého názoru. Ale to je Vaše věc, i tak co si prohlížím jiné podpory (.com, .sk, .de), měli byste se nad sebou zamyslet a už jenom proto, že ne každý má jen jedno fórum. Jediný kdo tu umí krapet jednat je Nerdy, z toho si vemte příklad.
Chtěl jsem s Vámi jednat normálně, přišel jsem k vám vlídně a chtěl s Vámi ohledně phpBB3.cz spolupracovat, ale jak jsem poznal a poznávám já i můj tým, s Vámi se lze maximálně pohádat. Ohledně toho kopírování uživatele na phpbb3.cz jsem vše vyřešil vcelku rychle i s omluvou, kterou jsem chtěl po panu mistrovi WW6 smazat a ani to neudělal. Navíc si myslím, že jsem se nijak neprovinil vůči pravidlům nebo aspoň ne tak hodně.
Čemu jsem se ještě zasmál bylo to, že vy mi na podpoře nadáváte, že pomáháme adminům warez (že pane Culprite) a přitom sami stejnému uživateli podívíte podporu. Najděte si jej sami ;)
Pište si co chcete, nadávejte, ignorujte, smějte se, klidně se po...! Demokracie v tomto státě je a já svůj názor řekl. Nechtěl jsem spory a ani je dělat nebudu. Problémy jsem měl celkem dva a jeden je naštěstí vyřešen a na druhý dojdu. Ostatní se točí kolem nich...